Inweb відкриває вакансію «Райтер-редактор» — ділимось деталями

Inweb відкриває вакансію «Райтер-редактор» — ділимось деталями

Привіт. Я Роман Скрупник, керую командою контенту. А на фото вище — Софія, яка пише майже всі матеріали Медіа Inweb. Зараз шукаємо ще одного райтера-редактора, який підсилить наш маркетинг. 

В цій нотатці розказую про вакансію «Райтер-редактор».

Вакансія «Райтер-редактор» в Inweb

Робота на фултайм, віддалено з можливістю працювати в офісі. 

Що відбувається і чому відкрили вакансію. Нещодавно ми оновили блог і перетворили його у Медіа Inweb. Наша задача — робити більше якісних публікацій для всіх, хто просуває бізнес в інтернеті — підприємцям і маркетологам. Наразі майже всі матеріали пише одна редакторка, а для однієї людини це занадто великий обсяг роботи. Разом з тим, ми хочемо створювати нові формати і більше експериментувати. Тому шукаємо універсального редактора, який підсилить нашу команду.

Що у нас є. У нас є редстандарти, брендбук та інші корисні документи, які допомагають у роботі. Працюємо двотижневими спринтами, фіксуємо ключові задачі на спринт. Задачі ведемо у таск-менеджері. Не любимо хаос, разом з тим не скуті жорсткими процесами. Любимо порядок, передбачуваність і роботу на результат.

Зверніть увагу, у нас немає окремого коректора і більд-редактора. Тому важливо, щоб наш редактор мав певний рівень уважності і міг підібрати зображення для обкладинок і наповнення матеріалів. Знаю, що не всім це комфортно, тому кажу одразу. 

Що потрібно робити:

Обовʼязкові вимоги до кандидата:

  • пишете інформативно і лаконічно, без складних речень і метафор;
  • розумієте англійську на елементарному рівні, щоб перекладати новини з, наприклад, TechCrunch;
  • маєте базове розуміння digital-маркетингу, що таке SMM, SEO, PPC тощо.

Що буде перевагою кандидата. Якщо ви працювали у медіа на теми IT, digital-маркетингу, стартапів, бізнесу. Працювали з форматами інтервʼю, писали кейси разом з фахівцями компаній. Якщо маєте базові знання у Figma або готові навчитися робити прості обкладинки публікацій за шаблоном — це також перевага.

Щоб вам і нам було комфортно працювати, ми шукаємо фахівця з відповідними софт-скілами. 

Ми спрацюємось, якщо:

  • вам подобається проявляти ініціативу і впроваджувати зміни у формати, процеси;
  • не потребуєте жорсткого контролю з боку керівника, вчасно фіксуєте статуси задач, дотримуєтесь строків виконання задач і завчасно попереджаєте про ситуації, коли строки можуть зірватися, любите порядок;
  • позитивно дивитесь на речі і світ, не розглядаєте в кожній ситуації загрозу і не візуалізуєте найгірші сценарії для себе;
  • ви любите чіткість і лаконічність при обговоренні задач, фокусуєтесь на результаті;
  • маєте принципи: бути чесним, поважаєте колег і цільову аудиторію; бажаєте формувати ринок зрілого маркетингу з довгим LTV — без деструктивних маніпуляцій і короткострокової наживи.

Що не впливає на наше рішення. Ваш диплом, хобі, знак зодіаку.

Якщо ви не маєте багато досвіду, але хочете розвиватися у професії райтера і редактора — ми готові розглянути вашу кандидатуру. Головне — якість виконаного тестового і наш спільний метч у розумінні якості, чіткості, підходу до роботи і бажанні робити круто. 

Як відгукнутись на вакансію

Відкрийте тестове завдання на посаду «Райтер-редактор», виконайте його і надішліть Роману. Детальніше написано у самому завданні.

Про автора

Роман Скрупник
Роман Скрупник
, Головний редактор Медіа Inweb
Керую Медіа Inweb. Повʼязаний з журналістикою і маркетингом понад 10 років, колись давно починав у продажу, IT і маркетингу. Зараз — Head of Content в агенції Inweb. Ви можете написати мені на email: r.skrupnyk@inweb.ua
Більше цікавого