Анонсовано Brave CFO Gathering — щорічний форум фінансових директорів України

Анонсовано Brave CFO Gathering — щорічний форум фінансових директорів України

22-й Форум фінансових директорів (Ukrainian CFO Forum) розпочинає цикл подій з Brave CFO Gathering, що відбудеться 14 червня. Медіа Inweb виступає інформаційним партнером заходу.


Теми дискусій конференції Brave CFO Gathering:

  • Чи можливі реформи в економіці під час повномасштабної війни — Дмитро Боярчук, Виконавчий директор «CASE Ukraine»
  • Виклики та можливості для розвитку бізнесу під час війни — Сергій Магдич, Заступник голови правління з корпоративного бізнесу ПУМБ 
  • Податкова революція (чи еволюція?) головні тренди регулювання та податковий контроль 2024-2025 — дискусійна панель від експертного партнера AC Сrowe та представника ДПС України 
  • Фінансове планування та система управління витратами в умовах військових дій — Тимченко Тетяна, Фінансова директорка «Нова пошта»
  • Операційна ефективність в умовах турбулентності – запорука успішного масштабування — Руслан Мудрак, Операційний директор «Вересень плюс», мережі магазинів «Файно Маркет»
  • Вартість мовчання. Які комунікації підсилюють ваш бізнес — Наталя Холод, Засновниця та CEO Агенції комунікацій «ВАРТО»
  • Бронювання та бізнес: нові аспекти та практичні кейси — Олексій Урос, віцепрезидент з правових питань Асоціації IT Ukraine, директор з розвитку бізнесу в Asters Law Firm; та Сергій Сметанко, директор департаменту економіки безпеки і оборони у Міністерстві економіки України

На Brave CFO Gathering учасники зможуть обмінятися досвідом та знайти практичні поради щодо операційної ефективності та стійкого зростання. Форум стане платформою для дискусій про управління ризиками та практики фінансового управління, цифрові трансформації, комплаєнс та регулювання.

«Попри численні виклики, за понад 2,5 роки повномасштабного вторгнення бачимо, що більшість компаній не тільки вистояла, але й почала досить активно розвиватись. Ми в Innoware аналізували, що відрізняє ці бізнеси від тих, які припинили свою діяльність. І це інноваційність, гнучкість, усвідомлення викликів та бажання покращуватись, щоб рухатись вперед. Участь у СFO Forum дає можливість познайомитися та отримати знання саме від представників компаній, які адаптували бізнес-процеси до мінливих змін», — говорить Дмитро Попінако, засновник Innoware.

Детальну програму всіх подій можна знайти на сайті організатора. За промокодом BraveVarto ви отримаєте 15% знижки на будь-який квиток. Встигніть зареєструватися за посиланням!

Про автора

Пишемо, редагуємо та публікуємо для вас.
Більше цікавого