Inweb запускає масштабне дослідження зарплат SEO-спеціалістів

Inweb запускає масштабне дослідження зарплат SEO-спеціалістів

Агенція digital-маркетингу Inweb, що входить до Netpeak Group, запускає всеукраїнське дослідження заробітної плати SEO-спеціалістів.

Мета дослідження — сформувати розуміння українського ринку заробітної плати спеціалістів з пошукової оптимізації у 2024 році.

Опитування створене для фахівців, які працюють в українських або міжнародних компаніях з представництвами в Україні, а також для фрилансерів, штатних спеціалістів та агенцій.

Завдяки результатам дослідження, SEO-спеціалісти зрозуміють, які фактори впливають на зарплату і професійний розвиток, а також які переваги пропонують компанії додатково до грошової винагороди. Роботодавці отримають більше даних для того, щоб покращити процес найму спеціалістів у компанії.

Якщо ви SEO-спеціаліст, пройти опитування можна за посиланням.

Результати будуть опубліковані у Медіа Inweb та у наших соціальних мережах агенції, зокрема у телеграм-каналі.

Раніше ми проводили дослідження зарплати спеціалістів з контекстної реклами.

Про автора

Софія Старк
Софія Старк
, Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого