Про Медіа Inweb: для чого і для кого ми це робимо

Про Медіа Inweb: для чого і для кого ми це робимо

Медіа Inweb — сучасне медіа для тих, хто просуває бізнес в інтернеті. Плекаємо професійний та особистий розвиток, ділимось актуальними новинами маркетингу, трендами і кейсами, публікуємо корисні дослідження і висвітлюємо інсайти. 

Нас читають маркетологи, підприємці, менеджери компаній і всі, хто тримає руку на пульсі сучасного диджиталу. Медіа Inweb — не стільки про маркетинг, скільки про життя маркетолога, підприємця і будь-кого, хто працює з бізнесом в інтернеті.

Наші принципи:

  • Поважаємо час і увагу читачів — пишемо без води, чітко і змістовно.
  • Тільки важливе — без новин-одноденок і хайпу заради хайпу.
  • Любимо практичні поради і реальний досвід.
  • Якщо кейс — то не тільки про «що зробили», але і про те, «як зробили».
  • Акумулюємо досвід маркетингового ринку і ділимось ним.
  • Транслюємо передові маркетингові практики з ринку США.
  • Без прихованої реклами і маніпуляцій.

У сучасному світі час і увага людей — один з найдорожчих ресурсів. В Україні — тим паче. Ми вдячні читачам за це і стараємось відповідати вашим очікуванням і високим вимогам до якісного контенту. Якщо ви маєте ідеї, критику чи будь-які думки, якими хочете поділитися з нашою редакцією, напишіть керівнику Медіа Inweb — Роману Скрупнику — на email: r.skrupnyk@inweb.ua; також можете написати Роману у Facebook.

Хто бенефіціар Медіа Inweb. Медіа Inweb розвивається за підтримки агенції digital-маркетингу Inweb. Це дає нам змогу не заробляти на рекламних матеріалах, не зловживати увагою і часом читачів, не крутити миготливу рекламу, за якою складно прочитати текст. Для публікацій агенції Inweb у нас існує окремий розділ Inweb Hub — тут спеціалісти агенції діляться своїм досвідом, новинами і корисними напрацюваннями.

Ми націлені формувати міцні і довготривалі стосунки з нашими читачами й обмінюватись справді корисним досвідом. Впевнені, обмін досвідом — один з ключових важелів у розвитку і покращенні ринку українського маркетингу. 

Наша велика мета — внести вклад у формування культури чесного і ефективного маркетингу. Культури маркетингу, який справді допомагатиме українському бізнесу виходити на новий рівень.

Як опублікувати матеріал на сторінках Медіа Inweb. Якщо ви готові поділитися своїм досвідом — почитайте деталі і поради на сторінці «Як надіслати статтю або новину в медіа Inweb». Коротко — надішліть ваш матеріал у редакцію медіа, ми розглянемо його і опублікуємо.
Більше цікавого