Як опублікувати статтю або новину у Медіа Inweb

Як опублікувати статтю або новину у Медіа Inweb

Медіа Inweb — сучасне медіа для тих, хто просуває бізнес в інтернеті. Плекаємо професійний та особистий розвиток, ділимось актуальними новинами маркетингу, трендами і кейсами, публікуємо корисні дослідження і висвітлюємо інсайти. Тримаємо руку на пульсі змін і формуємо візію майбутнього. Нас читають підприємці і маркетологи.

Ми публікуємо статті підприємців і маркетологів, які готові ділитися досвідом з нашими читачами. Щомісяця нас відвідують 15 тис. залучених читачів, які переглядають 25 тис. сторінок. 

Ви можете поділитися своїм досвідом і думками з читачами медіа Inweb, — для цього напишіть статтю і опублікуйте її у нас.

Для чого компанії і спеціалісти публікують статті у медіа. Публікації — показник експертності і надійності. Завдяки статтям про експертів дізнаються потенційні клієнти, партнери, інвестори і співробітники. Компаніям простіше укладати угоди, наймати сильних спеціалістів і залучати інвестиції. Експертів, які регулярно мають публікації у медіа — частіше запрошують виступати на галузевих подіях, пропонують спільні проєкти.

Щоб запропонувати статтю або новину для публікації у Медіа Inweb — надішліть її головному редактору Роману Скрупнику на email: r.skrupnyk@inweb.ua

У листі додайте посилання на текст у Google Docs, коротко опишіть, про що ваш матеріал і чим він буде корисний читачам. Ви також можете взяти шаблон документу для заповнення, який розробила наша редакція. 

Редакція розгляне матеріал і дасть відповідь протягом трьох робочих днів. ВІрогідно, редактор запропонує покращення у матеріал, щоб посилити його — так читачі і ви отримаєте він нього ще більше користі.

Попередньо обовʼязково ознайомтесь з редакційними стандартами Медіа Inweb.

Більше цікавого