Сім безплатних сервісів, що допоможуть придумати назву для вашого продукту

Сім безплатних сервісів, що допоможуть придумати назву для вашого продукту Студія контенту WordFactory зібрала для вас корисні безплатні сервіси з неймінгу, які відрізняються за функціональністю та рівнем креативності. Ви можете використовувати їх для пошуку назв стартапів, інтернет-магазинів, мобільних застосунків, персональних блогів, окремих продуктів тощо.

Тут же ви можете перевірити доступність доменного імені для майбутнього сайту або навіть намалювати логотип. В кожному сервісі ми ввели однакові ключові слова: «digital agency marketing», і додали скриншот з варіантами назв.

NameSnack

Введіть кілька ключових слів, що стосуються діяльності вашої компанії, виберіть напрям роботи. У відповідь сервіс через кілька секунд запропонує кілька десятків назв — завантажувати їх можна поступово.

Крім того, NameSnack додатково перевіряє доступність домену для кожної назви, щоправда, лише у двох доменних зонах — *.com та *.com.uk. А коли виберете назву, за кілька кліків просто тут можна створити відповідне лого.

Плюси: швидкість, доступність, велика кількість варіантів.

Вартість: безплатний неймінг і перевірка домену.

NameSnack

Zyro

Принцип той самий: ви вводите через кому ключові слова, а сервіс за лічені секунди генерує кілька десятків назв. На цьому ж сайті можна перевірити доступність доменного імені та навіть зареєструвати його з суттєвою знижкою, а також скористатися вбудованим конструктором сайтів, щоб якнайшвидше запустити проєкт у роботу.

Плюси: простий у користуванні, розширений функціонал.

Вартість: безплатний неймінг і перевірка домену.

Zyro

OneClickName

У відповідь на короткий опис вашого бізнесу чи продукту цей сервіс запропонує кілька десятків назв і перевірить домени, а також створить логотип до кожного варіанта. За кілька кліків вам запропонують купити домен, при цьому передати його вашому реєстратору можна пізніше. Також можна завантажити логотип у хорошій якості, який ви надалі зможете використовувати у будь-яких онлайн- та офлайн-промоматеріалах.

Плюси: швидкий і зрозумілий сервіс, креативний підхід до генерації лого.

Вартість: безплатний неймінг, перевірка домену та прев’ю лого.

OneClickName

Namelix

Цей сервіс приваблює можливістю генерувати назви з певною кількістю літер. Насправді це дуже зручно, адже інші сервіси часто пропонують занадто довгі назви, які складно запам’ятати. Ще одна «фішка» Namelix у тому, що ви можете вибрати стилістику назви, наприклад використовувати реальні слова (як Apple), компонувати їх (як FedEx) чи, можливо, вдатися до альтернативного написання (як Lyft). Вибирайте з восьми стильових напрямів або переглядайте всі результати.

Перевірку домену можна підключити опціонально і просто на сайті його придбати. Назви сервіс видає уже з візуальною стилізацією — просто завантажуйте зображення на пристрій (безкоштовно прев’ю чи $25 у PNG-форматі) або переглядайте в конкретних сценаріях — на екрані смартфона, поліграфічній продукції, пакуванні тощо.

Плюси: гнучкі налаштування, широкий функціонал.

Вартість: безплатно тільки неймінг і перевірка домену.

Namelix

ThemeIsle

Специфіка цього сервісу — генерація доменних імен і пошук вільних варіантів. Ідеально для власників блогів та онлайн-магазинів, які прагнуть знайти унікальну назву, що легко запам’ятовується. Це зручно, адже домени перевіряються у різних зонах, зокрема *.com, *.net, *.org, *.blog, *.info. Можна додати фільтр, вказавши максимальну довжину назви та кількість ключових слів, що будуть залучені.

Плюси: вибір довжини назви, велика кількість доменних зон для перевірки.

Вартість: безплатно неймінг і перевірка домену.

ThemeIsle

BusinessNameGenerator (BNG)

Сервіс швидко підбирає кілька назв, релевантних введеним ключовим словам, а також паралельно перевіряє доменні імена на доступність (за замовчуванням *.com, *.co, *.org, *.io, *.net). Просто тут можна придбати доменне ім’я і захистити свою торговельну марку. Під час неймінгу доступний вибір галузі, щоб отримати більш відповідні запиту результати, мови (15+) та стиль роботи ШІ — від «режиму Бога» до альтернативного написання звичних термінів і брендових найменувань.

Плюси: багатомовність, вибір стилів.

Вартість: безплатно неймінг і перевірка домену.

BusinessNameGenerator (BNG)

Panabee

Досить цікавий сервіс, який усього з двох ключових слів здатний створити велику кількість креативних назв. Перевіряються не тільки доменні імена, а й назви застосунків, блогів, профілів у соцмережах. Panabee пропонує величезну кількість синонімічних назв і надає можливість перевірити співзвучність у назвах, в яких замінено чи переставлено літери. В окремій вкладці можна перевірити, чи є вільним домен для вибраної назви.

Плюси: дружній інтерфейс, розширений функціонал.

Вартість: безплатно неймінг і перевірка домену.

Panabee

Неймінг-сервісів насправді набагато більше, ніж ми згадали в цій статті. Тестуйте кілька з них, перш ніж вибрати той, що повністю вас влаштує. Можливо, якийсь із них наштовхне вас на ідеальну назву або запропонує той самий варіант.

Про автора

Пишемо, редагуємо та публікуємо для вас.
Більше цікавого