10 ботів для Telegram, які замінять вам мобільні додатки


У статті докладно зупинимося на платформі ботів, наявність якої перетворює Telegram з месенджера в багатоцільовий інструмент, здатний замінити чимало мобільних додатків.

Безліч додатків різних видів на платформах мобільних ОС призводять до захламленості гаджетів користувачів. Часом на пошук потрібного додатка і його запуск йде більше часу, ніж на використання, а у важливий момент не залишається пам’яті для установки нової програми.

Платформа ботів Telegram нагадує функціонал магазину мобільних додатків, з тією відмінністю, що на установку ботів ви не витрачаєте ані постійну пам’ять вашого пристрою, ані дорогоцінну оперативну пам’ять.

Нижче — наш список кращих ботів, які замінять вам аналогічні за функціоналом додатки в смартфоні, а також спростять взаємодію з різними інтернет-сервісами.

Тайм-менеджмент, фінанси, продуктивність

DeloreanBot

Після нескладних налаштувань зможе обробляти фрази “завтра вранці в 7 погодувати кота”, “вимкнути чайник за 4 хвилини” і багато інших.

Корисні боти телеграм

GroceryListBot

Бот, призначений для складання переліку покупок, може також послужити як нехитрий ToDo-менеджер без прив’язки до часу. Присутні налаштування зовнішнього вигляду і сортування переліку.

Корисні телеграм боти

Pomodoro Timer Bot

Бот, що дозволяє швидко втілити в життя популярну техніку тайм-менеджменту, згідно з якою одній меті слід приділяти 25 хвилин, після яких робити 5-хвилинну перерву. Бот нагадає вам про закінчення відведеного терміну повідомленням. Очевидний мінус — для того, щоб не проґавити перерву, потрібно стежити за повідомленнями, які можуть відволікати. Однак якщо методика вам до вподоби, а встановлювати окремий додаток здається зайвим, бот вам стане в пригоді.

Цікаві боти в телеграм

ExpenseBot

Бот, що допомагає вам легко і невимушено відстежувати повсякденні витрати. Дозволяє розбивати витрати по категоріях та додавати до них описи, а потім отримувати зведення з сумою або докладним списком витрат по місяцях і категоріях.

Топ ботів телеграм

WolframBot

“Калькулятор з собою в кишені завжди носити будеш?”, – запитували нас вчителі в школі. WolframBot – це не просто калькулятор. Крім математичних обчислень і рішення рівнянь, бот дає доступ до всієї бази знань Wolfram Alpha. Щоб бот вас правильно розумів, команди слід вводити англійською мовою.

Каталог ботів телеграм

LingvoBot

Мінімалістичний, але функціональний бот-перекладач з російської на англійську і навпаки. Саме те, що треба, щоб оперативно дізнатися значення слова, не вдаючись у подробиці.

Круті боти в телеграм

Соціальні мережі та інтернет-сервіси

Платформа ботів Telegram зручна для налагодження взаємодії з API різних корисних інтернет-сервісів і соцмереж. Нижче — перелік ботів, які допоможуть взаємодіяти в обхід веб-інтерфейсу.

StatsBot

Якщо ви активно користуєтеся Google Analytics, StatsBot допоможе вам оперативно отримати доступ до різних показників статистики: кількості сеансів на день, тиждень; унікальних відвідувачів та інше.

Цікаві боти в telegram

InstaSaveBot

Якщо ви коли-небудь намагалися зберегти з Instagram вподобане зображення, а тим більше відео, то ви знаєте, що нетривіальне завдання.Отримавши посилання в Instagram, бот відправить вам мультимедійний файл, який можна буде зберегти для подальшого використання.

Топ 10 ботів телеграм

TempMailBot

Простий в користуванні бот, надасть доступ до адреси тимчасової поштової скриньки, яку можна вказати при реєстрації на сайтах, яким ви з різних причин не бажаєте довіряти свою основну або робочу пошту.

Популярні боти в телеграмі

Висновок

Телеграм-боти при вмілому використанні стають відмінними помічниками як в повсякденних завданнях, так і в професійних потребах. Користуєтеся крутим ботом і хочете, щоб про нього знало більше людей? Діліться знахідкою в коментарях! Приєднуйтесь до каналу блогу Inweb в Telegram, щоб не пропустити оновлення блогу.

telegram bot