26 telegram-ботів для роботи інтернет-маркетолога

У цій статті розповімо про Telegram-ботів для інтернет-маркетологів, які допомагають і заощаджують час в роботі над рутинними завданнями. Допоможемо вам пришвидшити роботу!

Наші гаджети захаращені безліччю додатків. Вони займають пам’ять смартфона і вічно вимагають оновлень. Боти Telegram не витрачають постійну пам’ять пристрою.

Ділимося переліком кращих ботів, які замінять вам аналогічні за функціоналом додатки в смартфоні, а також спростять взаємодію з різними інтернет-сервісами.

Бот-опитувальник

@pollbot
Опитувальник в чаті? Цей хлопець допоможе, дасть можливість прописати варіанти відповіді.

@QuanBot
Альтернатива першому варіанту: в окремому чаті з ботом створіть опитування, налаштуйте варіанти відповідей, анонімність, можливість змінювати рішення. Наприклад, можна налаштувати опитування так, щоб під час голосування не показувалося, хто який варіант вибрав. Після того, як опитування створено, його можна опублікувати в будь-який груповій бесіді. Коли всі відповіли, можна опублікувати результати. Поки проходить опитування, вони будуть показуватися у вікні з ботом в реальному часі.

Бот-аналітик

@StatsBot Якщо ви активно користуєтеся Google Analytics, StatsBot допоможе оперативно отримати доступ до різних показників статистики: кількості сеансів за день, тиждень; унікальних відвідувачів та інше. Доступно як цифрове зображення, так і у вигляді графіка.

@MetricsBot
Також вміє показувати дані з Google Analytics. Вся статистика сервісу в одному вікні, що досить зручно. Для роботи підключіть бота до аккаунту в Google Analytics.

Бот-без-помилок

@grammarnazibot
В табори бот не відправляє, але неабияк нервує, коли ви надсилаєте йому текст з помилками. І все ж виправляє.

@orfobot
Ділове листування з помилками неможливе, тому якщо сумніваєтеся в написаному, краще дати цьому боту текст на перевірку. Він виправить всі помилки за вас.

Бот-трансформатор

@topdf_bot
Бот конвертує текстові документи формату .doc, .docx, .odt, .txt або .jpg в PDF-формат. Економить ваш час. Робить зворотну функцію, перетворюючи PDF файли в формат JPG.

Бот-перекладач

@dict_bot
Переклад з англійської на російську без реєстрації, смс і з тлумачним словником.

@ytranslatebot
Якщо потрібно перекласти текст, тоді вам сюди.

Бот-пошуковик

@ImageSearchBot
Пошук фотографій на будь-який смак і колір.

@nationalgeographic_bot
Кращі фотографії National Geographic з усього світу. Можна тематику вибрати.

Бот-захисник

@wmarkbot
Бот зробить за вас водяний знак на зображенні без будь-якої взаємодії з фотошопом з вашого боку.

Бот-генератор

@UtmGeneratorBot
Відстежуйте канали трафіку за допомогою бота, він допоможе вам створити utm-посилання.

Бот-парсер

@Soberubot
Бот парсер для Instagram. Бот збере за вас активну аудиторію зазначеного Instagram аккаунту у вигляді логінів або ID.

Бот-неведимка

@TrafficRobot
Бот створює тимчасовий email на випадок, якщо потрібно зареєструватися в якомусь підозрілому місці або щось десь активувати. Але пам’ятайте, через деякий час email перестане існувати, тому обміркуйте, перш ніж використовувати його для чогось серйозного.

Бот-біржа

@Buddy_the_bot
Бот-біржа реклами для Instagram і Telegram. Шукає паблік, де розмістити рекламу. І з ним ви можете запропонувати свої пабліки в якості рекламних майданчиків.

Бот-сищик

@website_monitor_bot
Бот моніторить працездатність вашого сайту кожні 5 хвилин і повідомляє вам в разі якщо він не отримав відповідь від сервера на якому розташований сайт. Корисна штука допомагає вчасно вжити необхідні заходи та не вилетіти з індексу пошукових систем.

Бот-секретар

@mirabellabot
Електронний асистент: складає перелік справ, записує завдання на конкретний час, а до кінця дня становить перелік незакритих завдань.

@elegram.me/evernoterobot
Компанія Evernote презентувала свого бота. Просто з’єднайте свій аккаунт в Evernote з Telegram і відправляйте боту повідомлення. Всі повідомлення, які ви відправите, будуть додані в замітки.

@do_itBot Все утримати в пам’яті нереально. На допомогу приходить бот Do it, в якому ви зможете створити нагадування, а бот повідомить вас через клієнта телеграм.

Бот-хранитель

@instasave_bot
Якщо ви коли-небудь намагалися зберегти до себе з Instagram вподобане зображення, а тим більше відео, то ви знаєте, яке це нетривіальне завдання. Ви даєте йому посилання на пост в Instagram, а він витягує з нього картинку в нормальній якості та пропонує вам зберегти її локально. Як на мене, набагато зручніше, ніж робити скріншоти, а потім їх обрізати з втратою якості.

Висновок

Телеграм-боти – відмінні помічники в повсякденних і в професійних завданнях.
Успішною вам роботи!
Користуєтеся корисним ботом і хочете, щоб про нього знало більше людей? Поділіться знахідкою в коментарях!