Когда они не нужны: 5 типичных проблем посадочных страниц

Когда они не нужны: 5 типичных проблем посадочных страниц SEO-специалист агентства Inweb Владислав Наумов некоторое время назад в колонке для «Нетологии» уже рассуждал о том, действительно ли каждому бизнесу нужно создавать свою посадочную страницу и не принесет ли она лишних проблем при неразумном использовании. Сегодня в нашем блоге мы представим вашему вниманию повторную публикацию этой статьи.

В последнее время создание лендингов стало крайне популярным. Сразу хочу заметить что под Landing page я имею в виду одностраничный сайт на якорях.

(більше…)

Про автора

Владислав Наумов
Владислав Наумов
Head of SEO
Агенція digital-маркетингу Inweb
Займаюся SEO c 2011 року, починав зі створення та просування тематичного проєкту на медичну тематику. У 2012 році прийшов в Inweb на посаду Junior SEO Specialist, а за 3 роки став Head of SEO. На поточний момент є керівником партнером агенції. У сферу компетенції входить розробка стратегії розвитку департаменту SEO, автоматизація і спрощення бізнес-процесів, розробка інструментів для спрощення роботи SEO-фахівців, організація ефективної роботи та комунікації. Ми використовуємо ефективні інструменти інтернет-маркетингу для досягнення бізнес-цілей наших клієнтів. І віримо, що комплексний підхід допоможе розвинути малий та середній бізнес в Україні.
Більше цікавого