Як просувати магазин одягу та взуття у 2024 за допомогою диджиталу

Сфера одягу та взуття одна з найбільш конкурентних та існує вже багато років. Нові магазини взуття й одягу стикаються з типовими проблемами — низькою впізнаваністю та застоєм продажів. Розвʼязати ці проблеми у 2024 році може digital-маркетинг.

У цьому інсайті ми детально розглянемо, як просувати магазин одягу та взуття у 2024 році. Розповімо, на що звернути увагу при просуванні та які тренди зараз актуальні у кожному з напрямів диджитал-маркетингу.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал | Стрибай у digital, щоб не пропустити нові статті та кейси від агенції digital-маркетингу Inweb.

Також вас може зацікавити: інсайт про те, як просувати beauty-сферу у 2024 році.

Особливості просування магазинів одягу та взуття

Особливості просування магазинів одягу та взуття

У дослідженні споживчих настроїв українців Garus виділив, що одяг та взуття входять до перших трьох категорій, які купують під час війни. А дослідження Shoptify вказує на те, що одяг є найпопулярнішою сферою покупок у 2024 році у США.

Однак, попри популярність, fashion-сфера має свої особливості просування та індивідуальні проблеми, на які потрібно зважати, перед тим як формувати стратегію просування компанії в інтернеті.

Які труднощі постають перед магазинами одягу та взуття:

  • Висока конкуренція у сфері.
  • Низька впізнаваність.
  • Застій продажів.
  • Вимогливість аудиторії.

Однак кожна проблема — це нова можливість, тому, знаючи про труднощі заздалегідь, можна впровадити ефективні рішення.

Конкуренція у fashion-сфері

У 2024 році світовий дохід від ринку швейної промисловості, до якої входять одяг та взуття, становитиме 1,79 трильйона доларів США. Велика дохідність означає наявність великої конкуренції. Причому конкурувати доводиться не тільки з вітчизняними брендами, а й з глобальними. Бренди як Zara, H&M, Sinsay мають великі бюджети на просування своєї продукції та приділяють багато уваги дослідженням ринку, оптимізації виробництва та, зазвичай, пропонують вигідніші ціни.

Конкуренція серед роздрібних продавців та магазинів у соціальних мережах теж висока.

Особливості просування магазинів одягу та взуття

Запити «взуття» та «білизна» в Instagram. На скринах видно потенційних конкурентів.

Працювати з конкуренцією 2024 року у fashion-сфері складно, але можливо. Якщо зосередитися на унікальній торговій пропозиції (УТП) від бренду.

Бренд Ruslan Baginskiy створює кутюрні головні убори, натхненні українським національним мистецтвом. У RB є ідея популяризувати ексклюзивні головні убори. Його роботи вже одягали Мадонна, Белла та Джиджи Хадід, Тейлор Свіфт та інші селебріті.

Скрин з сайту Ruslan Baginskiy. Візитівка бренду — фірмові капелюшки.

Скрин з сайту Ruslan Baginskiy. Візитівка бренду — фірмові капелюшки.

Також у боротьбі з конкуренцією може допомогти створення цікавої історії бренду, яка резонуватиме із цінностями цільової аудиторії. Це створить емоційний звʼязок, який може стати сподвижником продажів у брендів-початківців.

Anabel Arto розповідає історію свого магазину від 1998 року, створюючи синергію історичної цінності, досвіду та доступності.

Скрин з сайту Anabel Arto, де власниця розповідає про історію бренду.

Скрин з сайту Anabel Arto, де власниця розповідає про історію бренду.

Прийом з історією використовують багато люксових брендів: Chanel, Hermes, YSL. Тому його потрібно занотувати, якщо хочете краще донести цінність та ексклюзивність свого бренду.

Прийом з історією використовують багато люксових брендів

Роздрібним магазинам сформувати УТП складніше. Оскільки існують великі мережі: Amazon, Rozetka, Shafa, Answear тощо. Вони пропонують наявність різних брендів, часті знижки та промокоди, просте просування, безкоштовну доставку.

Скрин маркетплейсу Rozetka — діє великодній розпродаж.

Скрин маркетплейсу Rozetka — діє великодній розпродаж.

Тут теж можливо знайти точки розвитку і виділитися — запропонувати безкоштовну консультацію стиліста для клієнта, створити унікальні капсульні підбірки з асортименту одягу тощо.

Розвиток впізнаваності — одна з проблем fashion-ринку

Розвиток впізнаваності — одна з проблем fashion-ринку

Індустрія моди налічує багато брендів та роздрібних магазинів серед яких важко виділитися. Хоча впізнаваність й, як наслідок, довіра, може стати причиною, чому придбають у вашому магазині, а не в конкурента. Її розвиток є спірним питанням, якщо оцінювати рентабельність та брати до уваги реалії українського бізнесу.

Щоб розвивати впізнаваність, великим брендам необхідно вибудувати комплексну бренд-стратегію, яка передаватиме УТП компанії, цінності, вигоду для покупця. Однак бренд-стратегія вимагає багато інвестицій.

Адже починати, за планом, слід від повноцінного аудиту бренду, формування портретів цільової аудиторії. Потім необхідно проаналізувати результати, а згодом залучити дизайнерів для формування гайдлайну й фірмових елементів. Після цього буде потреба впровадити затверджені елементи у поліграфію й продукцію, а вже потім почати просувати продукт. Це довгий і коштовний процес, який може не дати необхідного результату.

Розвиток впізнаваності — одна з проблем fashion-ринку

Cher17 — український приклад ефективно вибудованої бренд-стратегії. У логотипі є впізнаваність у шрифті, асоціація з брендовим кольором, впізнавана подача у соціальних мережах.

Вдумливо використовуйте ресурси компанії для побудови впізнаваності, особливо, якщо бізнес тільки починає розвиватися. Оцініть доцільність вкладення у повноцінну бренд-стратегію, оскільки це може бути не рентабельно для компанії.

Зосередьтеся на побудові впізнаваності через соціальні мережі та комунікацію менеджерів. Ефективний SMM знає, як побудувати стратегію таким чином, щоб контент запамʼятовувався і продавав. Знайдіть такого спеціаліста, проте, памʼятайте, що це теж буде недешево. Але з ефективною стратегією, ця інвестиція окупиться.

Магазин сумок та аксесуарів KatySoho має гарно пропрацьовану SMM-стратегію.

Магазин сумок та аксесуарів KatySoho має гарно пропрацьовану SMM-стратегію. Роблячи акцент на розважальних, проте цікавих відео, товар постійно у фокусі. Це дає перегляди та переходи до магазину від потенційних лідів. З ними далі можна працювати в ретаргетингу. Впізнаваними обличчями бренду є SMM та засновниця.

Щодо комунікації — пропрацюйте свій ToV (голос бренду). Менеджери мають розуміти процеси, стиль подачі інформації для клієнта, позиціонування компанії. Робіть акцент на розвʼязанні проблеми клієнта, а потім на продажах.

У магазину Chill_shoes публікації бренду у соціальних мережах підтримують стиль middle сегменту

У магазину Chill_shoes публікації бренду у соціальних мережах підтримують стиль middle сегменту, з акцентом на елегантність. Трапляються пости з порадами, як комбінувати товари бренду в образах. Простежується ToV, який імпонує аудиторії.

Поступово формуйте стиль. Закріпіть за собою асоціацій, спочатку на фоні комунікацій, а потім візуалізуйте їх. Оберіть базові кольори, відповідно до позиціонування. Розвивайте асоціативне ґроно з брендом, за допомогою брендової реклами, вірусних роликів тощо.

Український бренд DOTUK

Український бренд DOTUK — вибудуване асоціативне ґроно з логотипом та брендовими кольорами. Поступово зʼявлялися сертифікати, подарункове пакування.

Не вкладайте всі кошти в красиве пакування. Це програшна стратегія на 2024 рік, оскільки все більше fashion-брендів роблять акцент на екологічності та відмові від фірмового пакування. Тому що більшість листівок, стікерів, пакетів викидається клієнтом відразу на пошті, або вже вдома.

Замість цього краще запропонувати вигоду — купон на наступну покупку, реферальний код, кешбек, корисний бонус. А ще краще, продавати насправді якісний та корисний товар, за яким хочеться повертатися. Додати впізнаваності можуть колаборації з суміжними брендами, впливовими особами. 

Застій продажів: що робити, якщо товар не купують

Застій продажів: що робити, якщо товар не купують

Стагнація продажів у сфері одягу може бути наслідком кількох передумов: неправильний маркетинг, неактуальний чи неякісний товар, сезонність споживацьких настроїв.

Іноді передумови працюють у комплексі, якщо закупили актуальний на той момент товар, а його поставки затрималися. Відповідно, коли такий товар прибуває, він може бути неактуальним для споживача, бо сезонність настроїв чи тредовість речей вже пройшла. У цьому випадку допоможе ефективна маркетингова кампанія, націлена на аудиторію, якій не важлива трендовість, або ж, яка хоче заощадити при покупці на наступний сезон, якщо це зимові чи осінні речі.

Не будуйте кампанії на неякісному товарі. Може здатися, якщо скинути ціну та запустити рекламу, його можна продати. Проте у цьому випадку ніхто не враховує відсоток відмов від отримання та повернень, а це завжди буде з неякісними речами. Прорахуйте вартість доставки та кошти на рекламу, які додадуться до зниженої ціни неякісного товару. До того ж можуть бути негативні відгуки, з якими у майбутньому, доведеться працювати маркетологам, задля відновлення репутації бренду.

Сезонні падіння продажів спостерігаються у магазинів одягу та взуття. Покупець взимку частіше купує светри, кардигани, пальта, проте це не означає, що він не зацікавиться вигідною пропозицією на спортивний одяг, або весняні туфлі. Адже сезони змінюються, більше покупців розуміють, що весною, у пік сезонності, вартість спортивного одягу та туфель може зрости.

Визначте цикл цієї сезонності, розробіть стратегію, взявши до уваги настрої своїх покупців. Дані про сезонність можна визначити різними способами: через GA4 (Google Antlytics 4), внутрішній моніторинг адмінпанелей магазинів, аналіз продажів (у цьому випадку виключайте дані рекламних кампаній, оскільки дані можуть бути спотворені ними), аналіз досліджень українського споживацького ринку.

Після отримання даних, можна будувати стратегії. SEO може допомогти знаходити магазин до відповідних інтентів покупців, PPC активно просуватиме найкращі позиції актуальній аудиторії. У комплексі з ефективною контент-стратегією, можна пропрацювати різні гіпотези та налаштувати продажі, згладжуючи вплив сезонності.

Вимогливість аудиторії до fashion-брендів

Вимоги до одягу чи взуття у покупців такі ж, як і до інших сфер — якість, доступність, привабливість. У люксовому сегменті до цього може додаватися бажання бути причетним до спільноти.

Вимогливість аудиторії до fashion-брендів

Взуття Jimmy Choo — бренд, який хочеться придбати, тому що його носять знаменитості. А також згадують у популярних серіалах й фільмах, зокрема, у культовом «Секс і місто».

Одяг купують, тому що є потреба, або тому, що він подобається. Взуття купують з тих же причин. Для продажів не завжди потрібно робити коштовний маркетинг. Для них необхідно робити ефективну рекламу на цільову аудиторію.

Алгоритми соцмереж та пошукових систем дозволяють фільтрувати цільові аудиторії, вписувати ключові слова у пошукові запити, аналізувати поведінкові фактори, «наздоганяти» покупця, який переглянув сайт і залишив його.

Перші три реклами в Instagram авторки статті.

Перші три реклами в Instagram авторки статті. Пропонують класичне взуття без підборів, бо авторка не цікавиться взуттям на підборах. Алгоритм соцмереж вивчає вподобання, аналізує пошукові запити, й дає аудиторії те, що вона хоче бачити. Ефект правильного налаштування маркетингових кампаній.

Три перші реклами в Instagram колеги.

Три перші реклами в Instagram колеги. Алгоритм вловлює акценти на певний стиль потенційного покупця. У цьому прикладі — casual.

Інша реклама в Instagram у військового — зручний одяг, стиль military, спортивний стиль.

Інша реклама в Instagram у військового — зручний одяг, стиль military, спортивний стиль.

Покупцям приємніше дивитися на якісний контент, знятий на дорогу камеру професіоналами. Проте це не означає, що якщо зробити рекламу з UGC (User Generated Content) відео, її не дивитимуться чи вона буде неефективною. Зовсім інше питання, якщо неправильно налаштувати рекламу на нецільову аудиторію і показувати людині, яка звикла купувати люксові бренди, й має інші цінності, дешеві товари, чи навпаки.

Тому вимогливість аудиторії у fashion-сфері умовна, якісна стратегія та правильно підібрана аудиторія для реклами допоможе просувати товари різних сегментів.

Тенденції просування магазину одягу та взуття у 2024 році

Тенденції просування магазину одягу та взуття у 2024 році

Розглянувши особливості у просуванні fashion-сфери, переходимо до тенденцій та трендів digital-маркетингу.

На що робити акцент у контент-маркетингу магазину взуття та одягу

У контенті для магазину одягу чи взуття робіть акцент на демонстрації товарів. Це основа для цієї сфери. Від наступних пунктів може залежати SEO, якість реклами та конверсія, якщо плануєте вести потенційних клієнтів на сайт чи соцмережі.

На сайті має бути:

  • Фото та відео товару. Якісні знімки, без надмірного редагування, щоб передавати колір та якість. Якщо є можливість, зробіть відео у картці товару, як він сидить на моделі, виглядає під натуральним світлом. Коли такої можливості немає, додайте це відео у соціальних мережах.

Тенденції просування магазину одягу та взуття у 2024 році

Jimmy Choo показують у товарі, як він виглядає з різних боків, на моделі, також є відео товару у наближеному до натурального світлі.

Jimmy Choo показують у товарі

Нюанс: якщо у вас магазин весільного одягу, правила щодо контенту та тенденції у 2024 році відрізняються. Для весільного салону, навпаки, допустиме використання редагування фото для естетичної ідеалізації.

  • Чіткий опис характеристик. З якого матеріалу, чи є алергени, чи веганський продукт (так чи ні), хто виробник. Бажано додати інформацію про догляд, бо це вияв турботи до покупця. В розумних межах ToV можна передати естетику товару.

Особливості просування магазинів одягу та взуття

Опис сукні у Bershka — чітка інформація про склад, як доглядати за товаром, звідки походження. Також в описі є фото та відео сукні на моделі у наближеному до натурального освітленні.

  • Зрозуміла розмірна сітка. Клієнти мають чітко розуміти, які заміри необхідні, для визначення розміру. Надайте інструкцію, прикріпіть розмірну сітку до товарів, щоб її було просто знайти. Якщо є ймовірність виходу на закордонний ринок, врахуйте, що там користуються іншими розмірами.

Зрозуміла розмірна сітка.

Приклад реалізації розмірної сітки Bershka. Можна обрати розмір, переглянути параметри, є інструкція, як заміряти параметри.

  • Терміни доставки та умови повернення. За можливості, відразу вкажіть орієнтовні терміни доставки товару. Якщо це передзамовлення — зазначте, коли планується відправка. Якщо товар, відповідно до Закону України, не підлягає обміну, теж зазначте цю інформацію.

Використовуйте у контенті сайту наліпки «Хіт», «Нова колекція», «Останні розміри», «Розпродаж» — це привертає додаткову увагу покупців. Також можна додати наліпками Made in Ukraine, щоб підтримати українського виробника.

SEO для просування сфери одягу та взуття у 2024 році

SEO для просування сфери одягу та взуття у 2024 році

Базове технічне та On-Page SEO актуальне для 2024 року. До нього відносимо: розбивку категорій та підкатегорій за ключовими найбільшчастотними словами, створення фільтрів, прописання title й description на основі дослідження конкурентів.

З цікавих практик для SEO у сфері одягу та взуття на 2024 рік:

  • Акцент на мобільній версії. Варто зосередитися на індексуванні мобільної версії сайту, оскільки наразі є тенденція на перевагу використання мобільних пристроїв, під час покупок одягу і взуття, перед десктопними.
  • Акцент на дуже конкретних ключових словах. Виграти у конкурентів можна у конкретних трендових ключових запитах, проте вони можуть давати короткочасний чи сезонний ефект. Наприклад, «плаття у стилі барбі», «корсет бріджертони» тощо.
  • Використання ШІ з розумом. Не варто використовувати на 100% створений ШІ контент для SEO, опису товарів тощо. Оптимізуйте роботу таким чином, щоб не натрапити на санкції Google та підтримувати стандарти E-E-A-T у контенті.
  • Створення контенту для нульових позицій. Google має нульову позицію у SERP (сторінці результатів) для підсумовування запиту, необхідно націлитися на те, щоб контент магазину потрапляв у неї. Цього можна досягнути різними шляхами, написанням якісних оглядів з експертизою у блозі, створенням релевантного під конкретні запити контенту тощо.
  • SEO у соцмережах. Ми писали про те, що TikTok виступає як повноцінна пошукова система, Telegram, YouTube, Instagram, Pinterest, LinkedIn теж крокують у цьому напрямку. Тому SMM варто враховувати ключові слова та пошукові запити під час постингу.
  • Семантичний пошук і обробка природної мови (NLP). Зараз SEO зосереджується на аналізі пошукових намірів, поведінки та контексту користувачів, а не лише на виконанні вимог Google щодо ранжування. Семантичний пошук і голосовий пошук Google та Siri, використовують обробку природної мови для інтерпретації та реагування, тому у SEO-стратегії важливо враховувати інтенти ключових слів і створювати авторитетний контент під голосовий пошук і природну мову.

Памʼятайте, що фішки у SEO не працюють без якісної SEO-стратегії, а стратегія потребує авторитетних спеціалістів, яких ви можете знайти в агенції digital-маркетингу Inweb.

Тренди PPC для сфери одягу та взуття

Тренди PPC для сфери одягу та взуття

Вплив штучного інтелекту на PPC відчутний цього року. Для реклами одягу та взуття варто засотосовувати як базові інструменти, які працюють вже не один рік, так і трендові фішки, на яких ми зосередимося детальніше.

Найперше, компаніям необхідно адаптуватися до GA4 для відстеження даних сайтів та застосунків, оскільки вона отримала значні покращення. Якщо ви ще не виконали перехід — поспішіть зробити це з кваліфікованим PPC-спеціалістом.

Тенденції PPC для сфери одягу і взуття у 2024:

  • Незважаючи на зниження популярності, голосовий пошук залишається актуальним. Компанії повинні продовжувати оптимізувати PPC-кампанії для голосового пошуку.
  • Можливість використання зображень для проведення пошуку розширилася завдяки штучному інтелекту. Ця технологія особливо корисна для ідентифікації конкретних товарів — суконь та іншого одягу з фільмів, скнинів, журналів. Рекламні кампанії можуть виграти від включення візуальних елементів, які відповідають технологіям візуального пошуку.
  • Відеоконтент суттєво впливає на рішення про покупку та залучення користувачів до сайту. Відео може збільшити коефіцієнт конверсії на 86% і посилити асоціацію з брендом на 140%. Стратегії контекстної реклами повинні інтегрувати відеоконтент, щоб підвищити ефективність реклами.
  • Інструменти штучного інтелекту стають популярнішими у PPC. Однак фокусування на клієнтоорієнтованому рекламному контенті залишається вирішальним для залучення та конверсії.

Для рекламних кампаній краще використовувати створений людиною контент і поєднувати його з ШІ-інструментами, які дозволяють досліджувати вподобання клієнтів.

У рекламі в соціальних мережах варто зосередитися на детальному таргетингу, який відповідатиме вподобанням, пошуковим запитам і настроям потенційних лідів.

Тренди в SMM для магазинів одягу та взуття у 2024 році

Тренди в SMM для магазинів одягу та взуття у 2024 році

В SMM для магазинів одягу і взуття у 2024 варто зосередитися на розробці дієвої стратегії. Публікація контенту заради контенту і створення ефекту фальшивої пристуності не принесе результату, якщо у 2024 році є ціль перетворити соціальні мережі на ефективний канал залучення клієнтів.

Стратегія — це базовий елемент SMM, з якого необхідно починати роботу. Причому розробити стратегію варто для кожного каналу окремо: Instagram, TikTok, X (ex-Twitter), YouTube, Pinterest, Telegram, LinkedIn.

Краще зосередитися на одному каналі і вести його якісно, ніж на усіх підтримувати видимість присутності.

Тренди SMM у 2024 році:

  • UGC (контент створений користувачами). Варто будувати SMM-стратегію таким чином, щоб залучити користувачів створювати контент для бренду. Також можна розглянути співпрацю з UGC-моделями. Контент, створений моделями UGC, можна запускати у таргет.
  • Інтерактивний контент. Сюди можна віднести як створення AR-ефектів для продуктів, так і запуск опитувальників, постійна комунікація з потенційними покупцями у соцмережах.
  • Соціальна відповідальність. Корпоративно-соціальна відповідальність обовʼязково має транслюватися у соціальних мережах. Це можуть бути благодійні ініціативи, акції для військових, політика прозорості до сплати податків, відмова від тестування на тваринах, запуск веганської чи екологічної лінійки.
  • Колаборації. З інфлюенсерами, брендами, підписниками — для більшої залученості до бренду нової аудиторії.
  • Інклюзивність у контенті. Все більше модних брендів залучає до роботи непрофесійних моделей чи моделей з різними параметрами й особливостями, щоб показати «природність». Однак слід вдумливо робити інклюзивний контент. Якщо у бренду вийшла лінійка Plus Size, його можна задіяти. Якщо ж у вас тільки розмір S, M, L немає сенсу показувати у рекламі, наскільки бренд інклюзивний — це може викликати критику.
  • Storytelling. Вміння цікаво розповідати історії, щоб вони приносили результат — це тренд, який тримається вже декілька років. І мова не про історії «доброго ранку», а про цікаві випадки з клієнтами, життєвий контент магазину, який може підвищити охоплення та лояльність.
  • Локалізація контенту. До цього відносимо залучення локальних амбасадорів, якщо магазини бренду розташовані у кількох містах. Також врахування окремих особливостей регіонів та створення контенту під них, залучення спільноти у цих регіонах до взаємодії.
  • Гіперсегментація. Націлення на конкретні деталізовані портрети потенційних покупців, шляхом публікації контенту, який може їх зацікавити. Тобто варто знімати контент для конкретного сегменту людей, яких хочете залучити, наприклад: військових, які шукають зимове взуття, яке б не промокало і було зручним; дівчат, які займаються йогою удома і хочуть придбати зручний та красивий одяг для домашніх тренувань тощо.

Тренди працюватимуть тільки у комплексі з ефективною SMM-стратегією. Точкове впровадження може не дати необхідних результатів.

Email-маркетинг для магазину взуття та одягу

Email-маркетинг для магазину взуття та одягу

Для ефективного Email-маркетингу магазину взуття та одягу у 2024 році варто почати зі збору актуальної бази лояльних до бренду підписників.

Шляхи набору такої бази можуть бути різні — від welcome-ланцюжка зі знижкою на перше замовлення за залишення свого контакту, до пропозиції персонального розбору гардеробу чи підготовки капсули на сезон. Головне розуміти, що те, за що людина надасть свої контакти, має мати відповідну цінність для неї.

Після отримання контактів, необхідно їх сегментувати за вподобаннями. Далі відправку email можна автоматизувати, пропонуючи як актуальні знижки, так і новинки чи сезонні пропозиції.

В 2024 в email-маркетингу важливо врахувати:

  • Акцент на мобільні версії листів. Розробіть дизайн, орієнтуючись на те, що читачі переглядатимуть його з телефону. Використовуйте простий впізнаваний стиль, не перевантажуйте листи елементами, щоб вони відображалися навіть при поганому підключенні.
  • Задіюйте прості інтерактивні елементи та гейміфікацію. Це можуть бути каруселі зображень у листі, GIF, гра-головоломка зі знижкою як приз, тест для оцінки власного стилю тощо.
  • Гіперсегментація. Інструменти штучного інтелекту на різних платформах дозволяють сегментувати підписників з бази за статтю, демографією, вподобаннями, віком тощо. Використовуйте ці інструменти для того, щоб пропонувати цікаві пропозиції та повторно залучати клієнтів.
  • Використання темного режиму. Email-маркетологам варто зосередитися на створенні адаптивного дизайну, який пасуватиме як до світлого, так і до темного режимів. Оскільки наразі все більше користувачів використовують на темні теми в інтерфейсі.

Ну і важливою тенденцією лишається конфіденційність даних користувачів і повага до потреби відписатися від розсилок. Врахуйте таку можливість під час розробки дизайну листів.

Як ефективно просувати магазин одягу та взуття у digital в 2024 році

Ефективність просування у digital магазин одягу і взуття у 2024 році залежить від розробленої стратегії на кожному етапі просування. Недостатньо просто дотримуватися трендів чи повторювати дії за конкурентами. Необхідно аналізувати свою аудиторію, портрети цільових покупців та працювати над індивідуальними стратегіями.

У конкурентній сфері, такій як fashion, все ще можна виділитися, якщо зосередитися на потребах покупців і розробити план для закриття цих потреб. Інструменти контент-маркетингу, SEO, PPC, SMM, Email будуть ефективно працювати у гармонійному поєднанні.

Проте незмінним залишається те, що роботу над digital-маркетингом бренду варто довіряти професіоналам, які слідкують за трендами і мають досвід у вашій сфері.