TikTok експериментує з вогниками взаємодії в стилі Snapchat

TikTok експериментує з вогниками взаємодії в стилі Snapchat

TikTok тестує нову функцію, запозичену у Snapchat, щоб підвищити залученість користувачів і заохотити їх проводити більше часу на платформі.

Суть функції наступна: користувачі повинні надсилати один одному прямі повідомлення (DM) більше ніж три дні поспіль, щоб створити звʼязок. Після цього у чаті з’явиться значок вогника та кількість днів, впродовж яких триває взаємодія. Декілька користувачів уже повідомили про появу цієї нової функції у TikTok за останні кілька днів.

Фото: TikTok експериментує зі вогниками взаємодії в стилі Snapchat, щоб підвищити залученість користувачів

Вогники зникають, якщо жодна зі сторін не надсилає повідомлення впродовж 24 годин після останньої взаємодії. TikTok буде надсилати нагадування, коли час на поновлення статусу спливає, щоб заохотити продовження спілкування.

Фото: TikTok експериментує зі вогниками взаємодії в стилі Snapchat, щоб підвищити залученість користувачів

Користувачі можуть вимкнути ці сповіщення через меню Налаштування > Конфіденційність > Сповіщення > Налаштування статусів.

Snapchat використовує подібну функцію для позначення статусу серед друзів, що вказує на близькі стосунки та часту взаємодію. TikTok прагне викликати схожі почуття зі своєю версією функції.

Минулого року Snapchat скористався популярністю цієї фішки, запровадивши платну функцію, яка дозволяє призупиняти взаємодію, та додав можливість відновлення статусів.

Джерело: TechCrunch

Про автора

Софія Старк
Софія Старк
, Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого