Google Ads пропонує обраним рекламодавцям приєднатися до спільноти консультантів

Google Ads пропонує обраним рекламодавцям приєднатися до спільноти консультантів

Google Ads запрошує обраних рекламодавців приєднатися до своєї спільноти консультантів, пропонуючи їм можливість впливати на поточні та майбутні продукти за допомогою регулярних опитувань.

Ця ініціатива спрямована на залучення рекламодавців до процесу розробки. Обрані учасники щомісяця надаватимуть зворотний зв’язок за допомогою чотирьох коротких опитувань, а також отримуватимуть щоквартальні оновлення про те, як використовується їхня інформація.

Цей крок може потенційно покращити інструменти Google, оскільки рекламодавці часто скаржилися на ефективність оновлень.

Однак доступ до фідбеку отримають тільки деякі з рекламодавців. Тому перевірте свою електронну пошту, адже на неї може прийти лист із запрошенням приєднатися до спільноти консультантів. У листі запропонується заповнити конфіденційну анкету через стороннього постачальника Alida.

Інформацією про ініціативу поділився консультант Google Ads Boris Beceric у своєму профілі на LinkedIn.

Фото: Google Ads пропонує обраним рекламодавцям приєднатися до спільноти консультантів

Beceric зазначив, що, попри покращення деяких інструментів Google, все ще існують сфери, в яких бракує прозорості. Він сподівається, що нова можливість додасть цієї прозорості.

Успіх ініціативи буде вимірюватися тим, наскільки ефективно Google врахує відгуки користувачів при оновленні своїх продуктів. Рекламодавцям варто стежити за тим, як це вплине на продукти Google Ads.

Джерело: Search Engine Land

Про автора

Софія Старк
Софія Старк
, Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого