Instagram тестує інтерактивних віртуальних домашніх улюбленців для Stories

Instagram тестує інтерактивних віртуальних домашніх улюбленців для Stories

Instagram тестує нову функцію тамагочі для Stories. Нова наліпка «Pals» дозволить користувачам додавати до своїх історій віртуальних домашніх улюбленців.

Натяк на функцію опублікував Алессандро Палуцці, проте спочатку він думав що це просто ще одна наліпка і лиш пізніше виправився та повідомив, що «Pals» більш інтерактивна.

Фото: Instagram тестує інтерактивних віртуальних домашніх улюбленців для Stories

Тамагочі у Stories може рости та змінюватися, залежно від кількості лайків, які отримує історія. Також можуть з’явитися інтерактивні елементи, які дозволять глядачам «пограти» з улюбленцем в Stories.

Фото: Instagram тестує інтерактивних віртуальних домашніх улюбленців для Stories

Деталі того, як саме працюватиме ця наліпка і чи бачитимуть усі прогрес росту тамагочі, поки що незрозумілі. Також невідомо, коли Instagram планує розгортати її в межах застосунку.

Попри це, тамагочі може стати цікавим елементом Stories, який допоможе підвищити залученість глядачів. Особливо враховуючи те, що такі ретро-ігри стають популярнішими серед молоді та можуть навівати ностальгію на старше покоління.

Джерело: SocialMediaToday

Про автора

Софія Старк
Софія Старк
, Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого