Meta запровадили бонусну програму для творців Threads

Meta запровадили бонусну програму для творців Threads Meta запровадила винагороди для обраних творців Threads. Програма поки доступна тільки у США.

Нещодавно кількість щомісячних користувачів Threads перевищила 150 мільйонів. Щоб підтримувати зростання Meta представила програму винагород для авторів Threads.

Компанія підтвердила наявність бонусної програми ресурсу TechCrunch. Програма стартувала в березні та доступ до неї мають обрані автори у США, хоча Meta планує розширити доступ на інші регіони. Бонуси визначаються індивідуально для творців контенту Threads за їх пости у соцмережі.

Meta повідомили, що отримати бонуси можуть публічні профілі у Threads, які дотримуються умов. Кількість переглядів дописів і частота публікацій є одними з критеріїв для отримання винагороди за пости.

Існують також інші конкретні вимоги до контенту — пости повинні набрати щонайменше 2 500 переглядів і не повинні містити матеріалів, захищених авторським правом. У них не повинно бути накручених переглядів або водяних знаків від конкурентних платформ, таких як TikTok або YouTube. Крім того, партнерські дописи з брендами не мають права на отримання бонусу.

Автори можуть відстежувати заробіток за допомогою професійної панелі у Threads. Однак, щоб отримати виплату, вони повинні досягти мінімального порогу заробітку, сума якого встановлюється індивідуально.

Цей крок націлений на інфлюенсерів Instagram, щоб збільшити їх цікавість до Threads, перевівши їхню аудиторію на нову платформу Meta.

Джерело: TechCrunch

Про автора

Софія Старк
Софія Старк
, Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого