Wix представив ШІ-інструмент для створення застосунків для смартфонів

Wix представив ШІ-інструмент для створення застосунків для смартфонів

Компанія Wix представили нову ШІ-функцію, яка дозволяє користувачам створювати та редагувати застосунки для iOS та Android, описуючи своє бачення текстом. Інструмент інтегрували у конструктор застосунків Wix і він буде доступний вже цього тижня.

Фото: Wix представив ШІ-інструмент для створення застосунків для смартфонів

Нова функція має бот, який допомагає користувачам сформулювати цілі, наміри та розписати бачення свого застосунку. На основі цієї інформації штучний інтелект Wix створює застосунок, який можна додатково налаштувати за допомогою редактора.

Фото: Wix представив ШІ-інструмент для створення застосунків для смартфонів

Користувачі також можуть розширити можливості своїх програм за допомогою різних інтеграцій та віджетів від сторонніх розробників.

Ця розробка слідує за запуском ШІ-генератора сайтів Wix у липні минулого року, який створює шаблони сайтів з текстом і зображеннями на основі тексту. За словами співзасновника і генерального директора Wix Авішая Абрахамі, ці функції є частиною ширшої стратегії компанії, яка пропонує «індивідуальні ШІ-рішення» для швидкого створення сайтів і не тільки.

Фото: Wix представив ШІ-інструмент для створення застосунків для смартфонів

Новий конструктор застосунків зі штучним інтелектом доступний в рамках преміумплану Branded App від Wix за ціною $99 на місяць. Він генерує код застосунків, повністю адаптований як для iOS, так і для Android.

Користувачі мають повний контроль над брендингом, макетом та функціями свого застосунку, включаючи іконки та теми. Крім того, вони можуть попередньо переглянути свій застосунок, перш ніж надсилати його в Apple App Store або Google Play Store.

Абрахамі пояснив, що Wix не прагне замінити розробників, а пропонує альтернативу для тих, хто її шукає.

«Професійні розробники продовжують відігравати вирішальну роль, особливо для складніших і спеціалізованих проєктів», — сказав Абрахамі.

Джерело: TechCrunch

Про автора

Софія Старк
Софія Старк
, Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого