Google згортає функцію чату та історії дзвінків у Google Business Profile

Google згортає функцію чату та історії дзвінків у Google Business Profile

Компанія Google оголосила про закриття чату та історії дзвінків у Google Business Profile з 31 липня 2024 року. Компанії не зможуть ініціювати нові розмови в чаті, починаючи з 15 липня 2024 року. А після закінчення терміну дії користувачі більше не зможуть отримати доступ до цих журналів спілкування.

В електронному повідомленні, надісланому компаніям, яких це торкнулося, Google пояснив причину такого кроку:

«Ми звертаємося до вас, щоб повідомити, що 31 липня 2024 року ми припиняємо роботу функцій чату та історії дзвінків Google у профілі Google Business Profile.

Ми розуміємо, що це може бути важкою новиною — оскільки ми постійно вдосконалюємо наші інструменти, нам час від часу доводиться приймати складні рішення, які можуть вплинути на бізнес і партнерів, з якими ми працюємо.

Для нас важливо, щоб Google залишався корисним партнером в управлінні вашим бізнесом, і ми залишаємося відданими цій місії».
Фото: Google згортає функцію чату та історії дзвінків у Google Business Profile

Google надає компаніям можливість завантажити історію чату та дзвінків до того, як ці функції будуть остаточно вимкнені. Бажано, щоб компанії архівували ці дані у своєму програмному забезпеченні CRM або базі даних.

Джерело: SearchEngineLand

Про автора

Софія Старк
Софія Старк
, Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого