У Microsoft Paint зʼявиться ШІ-генератор зображень Cocreator

У Microsoft Paint зʼявиться ШІ-генератор зображень Cocreator

Microsoft представила новий інструмент Cocreator для програми Paint. Він поєднує в собі текстові підказки та малюнки для генерації зображень.

ШІ-інструмент Cocreator для створення зображень у програмі Paint працює на основі алгоритмів дифузії. Функція дозволяє користувачам створювати зображення на основі текстових підказок і власних малюнків у програмі Paint.

Як повідомили Microsoft, Cocreator вже деякий час перебуває в стадії тестування, а ранні версії доступні для розробників та Windows Insiders з минулої осені. Тепер, із запуском комп’ютерів Copilot+, Microsoft офіційно представляє Cocreator для всіх.

На презентації Surface Microsoft продемонстрували, як Cocreator поєднує малюнки створені у програмі Paint з текстовими підказками для створення зображень.

Інструмент має «повзунок креативності», що дозволяє користувачам контролювати баланс між генеративним зображенням та оригіналом, створеним користувачем. Ця функція призначена для швидшого редагування та частковій зміні деяких обʼєктів, які необхідно гармонійно вписати у композицію.

Джерело: Engadget

Про автора

Софія Старк
Софія Старк
, Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого