OpenAI оновили дизайн ChatGPT для платних користувачів та додали нові голоси

OpenAI оновили дизайн ChatGPT для платних користувачів та додали нові голоси

Компанія OpenAI оголосила про запуск нового розширеного голосового режиму (AVM) для користувачів ChatGPT Plus та Teams. Поки оновлення доступне не для всіх і розгортається поступово, користувачі Enterprise та Edu отримають його наступного тижня.

Застосунок сповістить, коли програма отримає оновлення і її можна буде випробувати.

AVM поки недоступний у кількох регіонах: ЄС, Великобританії, Швейцарії, Ісландії, Норвегії та Ліхтенштейні.

AVM отримав оновлений дизайн: замість чорних крапок, представлених на травневій презентації, вас вітає анімована синя сфера. OpenAI також додала п’ять нових голосів: Arbor, Maple, Sol, Spruce та Vale.

Тож тепер є доступ до дев’яти голосів, названих на честь природних явищ. Компанія підібрала такі імена навмисно, щоб зробити взаємодію з ChatGPT природнішою.

Функція голосу тепер краще розпізнає акценти, а розмови з ШІ стали швидшими. Крім того, OpenAI впровадила функції персоналізації — Custom Instructions для налаштування відповідей ChatGPT та Memory, яка дозволяє зберігати попередні розмови.

Джерело: TechCrunch

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого