Apple планує укласти угоду з OpenAI для інтеграції GPT в iPhone

Apple планує укласти угоду з OpenAI для інтеграції GPT в iPhone Apple планує укласти угоду з OpenAI, щоб впровадити технологію ChatGPT в iPhone. Інсайдери, дотичні до переговорів, повідомляють, що компанії узгоджують деталі інтеграції ChatGPT в iOS 18 для iPhone. Ці джерела воліють залишатися анонімними, оскільки переговори є конфіденційними.

Окрім OpenAI, Apple веде переговори з Google, що входить до складу Alphabet Inc., про потенційну ліцензію на технологію чат-ботів Gemini.

У квітневих повідомленнях Bloomberg зазначалося, що переговори з OpenAI активізувалися, хоча результат залишається невизначеним, а самі домовленості конфіденційними.

Поки що Apple, OpenAI, а також Google вирішили не коментувати ці переговори.

У червні Apple проведе чергову WWDC 2024. За даними Bloomberg, компанія планує додати більше штучного інтелекту в операційні системи. Це необхідно, щоб знову зайняти лідерство серед технологічних компаній з розробки та інтеграції ШІ.

Генеральний директор Apple Тім Кук раніше повідомляв про захоплення від думки інтеграції ШІ в екосистему Apple. Також він згадував про своє використання ChatGPT, підкресливши, що ретельно розглядає нові функції ШІ.

Джерело: Bloomberg

Про автора

Софія Старк
Софія Старк
, Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого