Оновлення Google Meet дозволяє перемикатися між пристроями під час дзвінків

Google Meet представив нову функцію, яка дозволяє перемикатися між пристроями під час відеодзвінків. Про це повідомили в блозі Google Workspace.

Функція, на яку вперше натякнули минулого тижня, тепер працює в реальному часі, дозволяючи користувачам перемикатися між пристроями, не виходячи з відеодзвінка. Можна розпочати відеоконференцію на смартфоні та перемкнутися на ноутбук, планшет, чи навпаки.

Ця функція працюватиме на платформах ПК, iOS та Android.

Щоб перемкнутися, необхідно натиснути кнопку «Switch here» на пристрої, який хочете використовувати. Після цього виклик продовжиться на новому ґаджеті, від’єднавшись від початкового. Зверніть увагу, що дії мають відбуватися в межах одного акаунту Google.

Також додалася опція «Інші варіанти приєднання». Вона дозволяє продовжувати відеодзвінок на двох пристроях одночасно. Це може бути корисно під час презентацій, коли необхідно спостерігати за собою зі сторони чи вести запис.

Наразі функції доступні вибраним користувачам в режимі тесту. В найближчі тижні оновлення отримають всі користувачі. Воно нарешті покладе край необхідності виходити з відеодзвінків і повторно заходити в них, якщо є потреба перемкнутися з одного пристрою на інший.

Джерело: Google Workspace