Картку NovaPay можна використовувати як зарплатну

Картку NovaPay можна використовувати як зарплатну

Компанія NovaPay запровадила нову функцію, яка дозволяє власникам карток отримувати заробітну плату на свої картки NovaPay. Операцію можна провести від будь-якого українського роботодавця, про це повідомили у пресреліз компанії.

Користувачі можуть перейти до налаштувань картки в додатку NovaPay, щоб сформувати заявку на отримання заробітної плати.

Заяву можна подати в електронному або паперовому форматі, при цьому власник картки повинен вказати в ній свого роботодавця.

Окрім спрощення отримання заробітної плати, власники карток NovaPay користуються низкою переваг, таких як 20% знижка на послуги доставки «Нової пошти», необмежені перекази до 50 000 грн, а також можливість придбати облігації NovaPay.

У квітні 2023 року компанія NovaPay отримала розширену ліцензію Національного банку України (НБУ), ставши першою небанківською установою в Україні, яка має право відкривати рахунки, випускати кредитні та платіжні картки, а також надавати послуги еквайрингу та грошових переказів для бізнесу.

Джерело: Forbes

Про автора

Софія Старк
Софія Старк
, Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого