Inweb запустила безкоштовний курс для неприбуткових організацій про взаємодію зі ЗМІ

Агенція диджитал-маркетингу Inweb (входить у Netpeak Group) розробила та відкрила доступ до безкоштовного курсу «NGO та медіа: ефективна взаємодія». Він призначений для неприбуткових організацій України.

Мета курсу — допомогти громадським організаціям та благодійним фондам навчитися ефективно просувати свою діяльність за допомогою медіа.

Під час безкоштовного курсу можна отримати наступні вміння:

  • Підбір відповідних медіапартнерів.
  • Створення стійких зв’язків зі ЗМІ.
  • Знаходження інфоприводів і звернення до редакцій.
  • Розробка комунікаційної стратегії.
  • Застосування штучного інтелекту в комунікаціях з медіа.

Курс розрахований як на досвідчених PR-менеджерів неприбуткових організацій, так і на початківців. Його особливість — практична спрямованість. У рамках курсу учасники створять готову комунікаційну стратегію для своєї організації.

Курс розміщено на платформі Academy Ocean. Матеріали доступні у зручному форматі для ознайомлення у будь-який час.

Для початку навчання потрібно авторизуватись за посиланням.

«Після проведення вебінару на тему взаємодії неприбуткових організацій з медіа, ми отримали багато прохань розповісти більше про цю тему, і вирішили створити цей курс. Багато представників громадського сектору не мають достатньо знань та досвіду для налагодження ефективних комунікацій зі ЗМІ», — зазначає Head of Nonprofit Marketing Inweb Микола Данченко.

Це вже третій курс, який розробили спеціалісти Inweb спеціально для неприбуткових організацій. Перші два були присвячені програмі Google Ad Grants та SMM. На момент цієї публікації на них зареєструвалися вже 480 осіб.