Inweb — №1 digital-агенція України в IT-рейтингу 2023

Агенція digital-маркетингу Inweb утримує першість в IT-рейтингу України другий рік поспіль.

Перша digital-система IT-рейтинг оприлюднила рейтингову таблицю зі 100 найкращими digital-агенствами України за 2023 рік. Другий рік поспіль агенція Inweb утримує першість.

Рейтинг базується на незалежній оцінці спеціалістів системи, яка враховує кількість реалізованих кейсів, портфоліо, кількість відгуків від клієнтів та загальний рейтинг агенції.

«В Inweb працюють digital-спеціалісти, націлені на результат і IT-рейтинг вкотре підтвердив це, другий рік поспіль. Ми вдячні за позитивну оцінку нашої роботи партнерам та клієнтам. І кожному співробітнику, який плідно працює для таких результатів»,— коментує Аліна Глазиріна, Head of Marketing в Inweb.

Inweb вдалося зберегти передову позицію у списку, завдяки плідній роботі кожного з відділів, підтримці з боку клієнтів та партнерів, які радо поділилися відгуками та надали дозвіл на формування й публікацію результативних кейсів.

Дякуємо за довіру нашим партнерам та за результативну роботу кожному співробітнику. Сподіваємося підтвердити свою першість та перевершити свої досягнення через рік знову!