Дмитро Дубілет запускає сервіс для підпису документів Dubidoc

Дмитро Дубілет запускає сервіс для підпису документів Dubidoc

Дмитро Дубілет оголосив про запуск нового сервісу під назвою Dubidoc на своєму телеграм-каналі.

Нова платформа доступна безкоштовно і дозволяє українцям підписувати та обмінюватися документами як для особистих, так і бізнес-потреб.

Дубілет висловив здивування, що такий сервіс не з’явився раніше, особливо після впровадження Дія.Підпис. Та, помітивши цю прогалину на ринку, він вирішив самостійно розробити Dubidoc.

Сервіс розроблений максимально простим та мінімалістичним. Користувачі можуть підписувати документи за допомогою Дії відкривши їх через Dubidoc, а потім ділитися підписаними електронними варіантами за потреби. Інтерфейс, майже повністю змодельований за зразком Google Docs, тому опанувати програму буде просто.

Dubidoc доступний через вебверсію, а також програми для iOS та Android. Для бухгалтерів розроблені зручні функції, такі як сортування за тегами та інші корисні інструменти.

Дубілет зазначив, що він запускав схожий сервіс під час роботи в ПриватБанку, хоча тоді не було інтеграції з Дією і спеціалізованих застосунків. І хоча деякі українські компанії пізніше скопіювали той сервіс, вони мали проблеми з функціональністю та складні інтерфейси.

Зацікавлені у тестуванні програми користувачі можуть залишити свій email на dubidoc.com.ua, щоб отримати запрошення, починаючи з наступного тижня.

Джерело: Дубілет

Про автора

Софія Старк
Софія Старк
, Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого