В Google Ads зʼявляться Brand Recommendations на основі штучного інтелекту

В Google Ads зʼявляться Brand Recommendations на основі штучного інтелекту

Google оголосив про запуск нового ШІ-інструменту Brand Recommendations на сторінці рекомендацій Google Ads. Цей інструмент допомагає оптимізувати кампанії, спрямовані на підвищення обізнаності та уваги для бренду.

Нові рекомендації надають персоналізовані пропозиції для кампаній, використовуючи стратегії ставок за тисячу показів (CPM) та за перегляд (CPV). Вони доповнюють наявні рекомендації для кампаній з оплатою за дію (CPA).

Фото: В Google Ads зʼявляться Brand Recommendations на основі штучного інтелекту

Основні особливості:

  • Реклама та активи: додавання bumper ads, оптимізація співвідношень сторін відео.
  • Ставки та бюджети: налаштування ставок CPM/CPV та бюджетів для конкретних кампаній.
  • Ключові слова та таргетинг: розширення охоплення аудиторії, уточнення контекстного таргетингу.
  • Вимірювання: зв’язок з акаунтом YouTube для покращеної звітності.
  • Можливості повної воронки: інтеграція ширших брендових кампаній у маркетингову воронку.

Ці рекомендації аналізують історію в Google Ads, налаштування кампанії та тенденції серед сфер, щоб запропонувати способи покращення ефективності кампаній. Вони персоналізовані для кожного акаунту та регулярно оновлюються, коли з’являються нові можливості для оптимізації.

Нові Brand Recommendations використовують штучний інтелект для аналізу конкретних кейсів у кампаніях та пропонують відповідні покращення. Вони можуть допомогти спеціалістам отримати цінні інсайти та підвищити ефективність кампаній.

Джерело: Search Engine Land

Про автора

Софія Старк
Софія Старк
, Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого