Netflix розробляє власну рекламну платформу

Netflix розробляє власну рекламну платформу

Netflix має намір створити власну рекламну платформу, щоб конкурувати з Google та Amazon.

Під час презентації Upfronts компанія Netflix оприлюднила плани щодо створення власної рекламної платформи, щоб конкурувати з Google та Amazon. Компанія вже 18 місяців працює з рекламою у власному сервісі, проте наразі вирішила розробити повноцінну платформу для запуску реклами.

Спочатку Netflix співпрацював з Microsoft, щоб прискорити роботу з рекламою і не відставати від конкурента Hulu, який має власний рекламний сервер вже понад десять років. Це партнерство допомогло Netflix швидко завоювати частку рекламного ринку.

Перехід на самостійну рекламну платформу дозволить Netflix повністю контролювати свої рекламні стратегії, а також покращити персоналізовану рекламу у сервісі для своєї аудиторії з 270 мільйонів підписників.

Емі Рейнхард, президент з реклами Netflix, підкреслила:

«Інтегруючи нашу рекламну платформу, ми прагнемо підвищити якість реклами до стандартів, які зробили Netflix лідером у сфері потокових технологій. Ми зосереджені на оптимізації рекламного досвіду, використовуючи дослідження споживачів, щоб залишатися попереду і забезпечувати вищу цінність як для користувачів, так і для брендів».

Хоча конкретні деталі залишаються нерозкритими, очікується, що Netflix відійде від шаблонних рекламних підходів. За інформацією Financial Times, Netflix вивчає потенціал «епізодичних» рекламних кампаній, які розповідають історію в серії рекламних роликів.

Джерело: TechCrunch

Про автора

Софія Старк
Софія Старк
, Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого