Музика для Reels: пісні, які доповнять будь-яке відео

Музика для Reels: пісні, які доповнять будь-яке відео

Алгоритми Instagram дедалі більше надають перевагу відеоконтенту, тож він поступово витісняє статичні фотопублікації з соцмереж. Одна з важливих складових рілс в Instagram — це відповідно підібрана музика, яка може підкреслити зміст відео та надати йому динамічності.

Правильно вибраний трек допомагає потрапити в рекомендації та запам’ятатись користувачам. Бренди часто використовують вірусні пісні, щоб бути в тренді, привертати увагу аудиторії та підвищити залученість у профілі. 

Але кріейтори можуть зіштовхуватись з проблемою вибору музики. Серед сотні запропонованих треків важко знайти саме той, яка водночас вдало доповнить відео та не буде відволікати від головного змісту або перенасичувати контент.

Ми вирішили допомогти у розв’язанні цієї проблеми. Тому для читачів Media Inweb сформували добірку пісень, які стануть гарним доповненням до Reels.

Who Loves The Sun — Nu, Jo.Ke

Трек, який створить атмосферу легкості, спокою та витонченості. Його гіпнотичний ритм робить пісню чудовим фоном для відео з акцентом на естетику, природу, подорожі або стиль життя.

Manifest — RUBII

Ця пісня підійде, якщо потрібно створити динамічний та мотиваційний контент. Вона влучно доповнить відео, в якому потрібно яскраво та впевнено продемонструвати продукт чи послугу.

Feather — Sabrina Carpenter

Трек має легкий та грайливий мотив — це робить його вдалим вибором для Reels, в якому треба передати відчуття позитиву та впевненості в собі. 

CHIHIRO — Billie Eilish

Ця пісня передає емоцію загадковості та атмосферності. Вона може підійти для відео з естетичним контентом, де важливі візуальні деталі, світлотіні та чуттєвість. 

Voodoo — L’Impératrice

Стильне звучання пісні підійде для відео зі синхронною зміною кадрів. Її чіткий ритм та ретростиль зможе підкреслити естетичні та візуально привабливі кадри.

You Will Never Know It — Carpetman

Пісня українського виконавця, яка чудово підійде для портретних відео, в якому потрібно підкреслити естетику в деталях — пісня має спокійну мелодію і додає ефекту захоплення та інтриги.

ANGEL — Toby Mai

Пісня має цікавий ритмічний перехід — вона поєднує в собі м’які та різкі біти. Вона чудово підійде для Reels, в якому потрібно застосовувати переходи та монтаж.

Liars & Players — Asal

Трек із запальним та енергійним ритмом, який може доповнити танцювальне відео, якому притаманна динамічність. Також, пісня передає відчуття пригод, авантюр та мотивації — це робить її вдалим вибором для відео про подорожі, активні заходи або спорт. 

K — Cigarretes After Sex

Трек з мрійливим та атмосферним звучанням, який підійде для естетичних та романтичних Reels. Це можуть бути приємні моменти з коханою людиною або кадри, в яких хочеться передати жіночу ніжність та витонченість.

Candy — Doja Cat

Яскрава та енергійна мелодія, яка надасть відео більше динамічності. Може підійти для б’юті контенту, зокрема для рубрики «до і після», щоб ефектніше продемонструвати трансформацію.

Bellyache — Billie Eilish

Трек, який поєднує у собі легку мелодію та ритмічний стиль, може підійти до Reels на тему моди та стилю, естетики та мистецтва. Її атмосферне звучання додає відчуття загадковості та елегантності до змісту відео.

Espresso — Sabrina Carpenter

Трендова пісня зі жвавою мелодією і динамічним стилем, яка надає відчуття легкості та комфорту. Може підійти для відео на тему естетики дня — приготування кави (назва каже сама за себе), приготування їжі, GRWM (Get Ready With Me) чи зустріч з друзями.

we fell in love in october — girl in red

Пісня в індістилі, яка передає атмосферу тепла і романтики, тож може підійти для кадрів з прогулянок у парку або інших затишних моментів. Завдяки своїй мелодійності, ліричному змісту, вона підкреслить ніжність та емоційність моменту.

What Love Is — Zimmer90

Легкий трек без різких переходів, який може стати хорошим доповненням до Reels. Він не буде відволікати від основного змісту в контенті, але доповнить його атмосферу, створивши плавний і гармонійний фон. 

Sunday, Monday, Tuesday — Teddy Phillips & The Orchestra

Весела пісня у вінтажному стилі, яка підійде для позитивних та динамічних Reels. ЇЇ можна використати у відео про естетику кожного дня або коли хочеться показати модні образи на щодень. Трек додасть відео легкості й позитиву, створюючи невимушений настрій/


Сподіваємось, з цією музикою ваш відеоконтент збере більше охоплень та зможе потрапити в омріяні рекомендації. Слухайте, надихайтесь, знімайте більше Reels та діліться добіркою з друзями.

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого