Презентація Made by Google 2024: дата, анонси та чутки

Презентація Made by Google 2024: дата, анонси та чутки

Нова презентація — Made by Google 2024 — відбудеться 13 серпня о 21:00 за київським часом. Це приблизно на два місяці раніше, ніж зазвичай, але у Google не надали пояснення щодо зміни дати. Можливо, це пов’язано з майбутніми президентськими виборами або бажанням представити серію Pixel 9 раніше за iPhone 16.

Фото: Хто така Сьюзан Войчицькі, її шлях у YouTube та цікаві факти

Що покажуть на Made by Google 2024

1. Телефони, створені для «ери Gemini»

Google активно розвиває свої продукти в галузі ШІ. Компанія прагне розширити лінійку Pixel, яка раніше займала позицію «другого номеру» серед Android-пристроїв. Завдяки значним дослідженням та розробкам у галузі ШІ, Google сподівається, що Pixel стане лідером серед смартфонів.

2. Pixel 9 Pro та Pixel 9 Pro Fold

Google готується представити нові преміуммоделі Pixel 9 Pro та Pixel 9 Pro Fold з акцентом на можливості штучного інтелекту та вдосконаленим дизайном камер. Також, очікується, що Google може анонсувати чотири нові моделі: Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL і Pixel 9 Pro Premium. Усі ці пристрої будуть оснащені чіпом Tensor G4 і працюватимуть на Android 15.

3. Android 15

Остання бета-версія Android 14 (beta 4) була випущена лише минулого тижня. Головні анонсовані функції — покращена багатозадачність і супутникове підключення. А покращений режим Doze також має подовжити час роботи акумулятора пристрою.

4. The Pixel Watch 3 та Pixel Buds Pro 2

Після придбання Fitbit у 2020 році, Google почала активно розвивати свою лінійку смартгодинників та бездротових навушників. Очікується, що на презентації буде представлено розумний годинник The Pixel Watch 3 та навушники Pixel Buds Pro 2.

Оновлення Google Assistant 

Загалом, Google планує використовувати Gemini для важливих завдань на Android, але невідомо, чи це означатиме повну заміну Assistant, чи його модернізацію. У користувачів є можливість використовувати Gemini як основного помічника, але Google вирішила не відмовлятися від Assistant повністю.

Раніше Google Assistant був важливою частиною подій Made by Google, оскільки він був інтегрований у пристрої Google Nest. Зменшення інтересу до розумних домашніх пристроїв призвело до того, що Google зменшила акцент на цій технології. Однак поява Gemini може дати новий імпульс для розумних домашніх технологій.

Нагадуємо, що цьогоріч Google вже провела декілька презентацій — Google I/O 2024 та Google Marketing Live 2024.

Джерело: TechCrunch

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого