LinkedIn додав ігри на свою платформу

LinkedIn додав ігри на свою платформу LinkedIn розширює свою платформу, додавши три нові ігри-головоломки, натхненні популярним форматом Wordle. Ці ігри допоможуть заохочувати активність користувачів.

В які ігри можна зіграти на LinkedIn:

  • Pinpoint: Гра в слова, де необхідно знайти спільну тему для різних слів.
  • Queens: Стратегічна головоломка, що поєднує елементи Судоку та Minesweeper.
  • Crossclimb: Необхідно розташувати чотири літери, щоб скласти слово.

LinkedIn додав ігри на свою платформу

Зіграти у кожну гру можна лише раз на день, так мережа обмежує користувачів, щоб запобігти залежності. Прогрес користувачів будуть відстежувати, ним можна поділитися з друзями у повідомленнях, також мережа буде заохочувати повертатися до гри кожен день за допомогою мотиваційних смуг.

За словами Дена Рота, віцепрезидента LinkedIn, вони надихнулися першими кросфордами. Команда платформи не ставить за мету перейти у сферу ігор чи розроблювати окремий застосунок, доповнення розроблені для переосмислення взаємодії.

Джерело: Engadget

Про автора

Софія Старк
Софія Старк
, Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого