Dove запустили безкоштовний ШІ, який допоможе мамам повернутися на роботу

Dove запустили безкоштовний ШІ, який допоможе мамам повернутися на роботу Компанія Dove розробила ШІ, який інтерпретує батьківські навички на професійні, щоб допомогти мамам скласти резюме і повернутися на роботу.

Напередодні святкування Дня матері кондитерський бренд Dove Chocolate, оголосив про впровадження безкоштовного ШІ-інструменту, розробленого для допомоги мамам, які хочуть повернутися на роботу

«Перекладач материнського досвіду» використовує штучний інтелект для перетворення повсякденних навичок мам у відповідні професійні компетенції. Цей інструмент — безкоштовна платформа, де мами можуть вводити описи вакансій і формулювати свої навички та досягнення, пов’язані з вихованням дітей, таким чином, щоб вони знайшли відгук у потенційних роботодавців.

Ця ініціатива є відповіддю на нагальну проблему: багато мам жертвують своєю карʼєрою, беручи перерву на виховання дитини. За оцінками опитування JobList за 2021 рік, жінки становлять 61% з тих, хто перебуває у стані «тривалого безробіття» через декретні відпустки.

Дослідження, в тому числі дані Harvard Business Review, свідчать, що перерви в кар’єрі можуть призвести до упередженого ставлення роботодавців під час найму на роботу. Інструмент Dove має на меті висвітлити навички, отримані під час материнства та перетворити їх у професійний досвід.

Джерело: Dove Chocolate

Про автора

Софія Старк
Софія Старк
, Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого