Компанія SpaceX представила портативний Starlink Mini за $599

Компанія SpaceX представила портативний Starlink Mini за $599

Компанія SpaceX випустила новий термінал для підключення до супутникового інтернету Starlink Mini. Це портативна версія, розроблена для мобільності у подорожах.

Фото: Що таке ROI, ROMI та ROAS у маркетингу: як розрахувати, аналізувати та для чого ці показники

Першим клієнтам Starlink були надіслані запрошення, в яких пропонується новий комплект Starlink Mini за 599 доларів, що на 100 доларів дорожче, ніж стандартний комплект. Клієнти також можуть додати послугу Mini Roam до свого наявного тарифного плану за додаткові 30 доларів на місяць, хоча ця послуга обмежена 50 гігабайтами даних на місяць.

Фото: Компанія SpaceX представила портативний Starlink Mini за $599

Також SpaceX зазначила, що має намір знизити ціну комплекту в майбутньому. Наразі окремого тарифного плану Mini Roam не існує.

Starlink Mini значно легший і важить близько 1,3 кілограма разом з підставкою, що становить приблизно 60% ваги стандартної тарілки Starlink. Комплект пропонує максимальну швидкість завантаження понад 100 Мбіт/с.

Очікується, що перші пристрої Starlink Mini надійдуть до покупців в липні-серпні. Такі компактні установки можуть стати хорошим варіантом для військових, які наразі використовують стандартні термінали.

Джерело: TechCrunch

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого