Instagram робить акцент на поширеннях постів для росту охоплень

Instagram робить акцент на поширеннях постів для росту охоплень

Адам Моссері CEO Instagram, натякнув, що соцмережа враховує швидкість поширення дописів для збільшення охоплення контенту.

Під час сесії запитань і відповідей Моссері підкреслив, що, на відміну від попередніх показників, таких як час перегляду або лайки, швидкість поширення дописів тісніше пов’язана із загальним охопленням.

«Важливішим, ніж час перегляду або кількість лайків і коментарів, є швидкість надсилання. Взагалі, я вважаю, що швидкість важливіша за кількість. Тобто кількість відправлень на охоплення, кількість лайків на охоплення, кількість коментарів на охоплення.
Але з мого досвіду, кількість відправлень на охоплення більше корелює із загальним охопленням, ніж з чимось іншим, тому що ми прагнемо допомогти людям знайти контент, яким вони захочуть поділитися з друзями, і тому поширення є чудовим проксі для такого роду зв’язку, а не для творчості», — сказав Моссері.

З розвитком Instagram, акцент все більше зміщується в бік того, як контент може залучати користувачів до перегляду та поширення відео, а не простого пасивного споживання. Оскільки зараз все менше користувачів взаємодіють з контентом, лайкають чи лишають коментарі.

Моссері припустив, що алгоритм тепер розставляє пріоритети показників у такому порядку: кількість поширень, час перегляду, кількість коментарів і кількість лайків.

Цей інсайт буде цінним для маркетологів, які прагнуть покращити охоплення своїх постів.

Джерело: SocialMediaToday

Про автора

Софія Старк
Софія Старк
, Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого