Instagram додав нові функції для нотаток

Instagram додав нові функції для нотаток

Instagram оголосив про низку оновлень функції «Нотатки», яка набула популярності серед користувачів. Ці оновлення можуть підвищити залученість та зробити статуси кориснішими.

Перше — підказки до нотаток. Ця нова функція дозволяє ініціювати розмови на основі шаблонних запитів, заохочуючи друзів відповідати.

Наступне, Instagram дозволяє користувачам додавати до нотаток згадки через @, аби користувачі могли взаємодіяти з друзями.

Instagram додав нові функції для нотаток

Ще одним доповненням є можливість вподобати нотатки. Тепер можна двічі натиснути на нотатку, щоб лайкнути цитату, яка подобається.

Instagram додав нові функції для нотаток

У червні минулого року Instagram повідомив, що підлітки у соцмережі приблизно в десять разів частіше створюють статуси, тому функція актуальна для молодої аудиторії.

Попередні оновлення функції «Нотатки» включали можливість додавання музики, зациклення відео та нотаток у профілі.

Instagram також тестує інтеграцію нотаток з роликами та публікаціями у стрічці.

Джерело: SocialMediaToday

Про автора

Софія Старк
Софія Старк
, Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого