Google відкрила доступ до оновленого генератора зображень Imagen 3

Google відкрила доступ до оновленого генератора зображень Imagen 3

Компанія Google надала доступ до генератора зображень Imagen 3, поки що для користувачів у США. Оновлений інструмент, представлений на Google I/O у травні, можна випробувати через платформу Vertex AI та AI Test Kitchen.

Imagen 3 генерує зображення з підвищеною деталізацією, точнішим освітленням та зменшеною кількістю артефактів, у порівнянні з попередніми версіями.

Він працює як звичний генератор і створює картинки на основі текстових запитів. В Imagen 3 можна редагувати окремі частини зображення, описуючи бажані зміни.

Фото: Google відкрила доступ до оновленого генератора зображень Imagen 3

Є обмеження на генерацію зображень публічних осіб та персонажів, захищених авторськими правами. Проте ці обмеження можна частково обійти, описуючи потрібного персонажа.

Джерело: TheVerge

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого