ChatGPT розширює можливості аналізу даних

ChatGPT розширює можливості аналізу даних

OpenAI оновили ChatGPT-4 для виконання складного аналізу даних. Це дозволяє користувачам легко керувати складними наборами даних і керувати ними.

Штучний інтелект може самостійно виконувати завдання, пов’язані з даними: об’єднання наборів даних, очищення даних, створення діаграм і вилучення інсайтів, шляхом самостійного написання і запуску коду на Python.

Ця функція доступна для користувачів ChatGPT Plus, Team і Enterprise, які можуть завантажувати файли безпосередньо з Google Drive і Microsoft OneDrive. Вони можуть взаємодіяти зі своїми даними за допомогою діалогового інтерфейсу ChatGPT, який відображає дані в інтерактивній таблиці, що оновлюється в реальному часі.

Таблиця дозволяє проаналізувати та вивчити свої дані, натискаючи на певні області або використовуючи запропоновані підказки ChatGPT для подальшого аналізу.

Оновлення ChatGPT робить ШІ допоміжним інструментом для аналітики й роботи з даними та значно скорочує час, витрачений на їх аналіз. Попри те, що, як і раніше, потрібно вводити вихідні дані та перевіряти результати, нові можливості спрощують різні завдання з обробки.

Подібне оновлення може бути корисне для SMM-спеціалістів, щоб аналізувати та визначати найбільш ефективний контент, аналізуючи взаємодію користувачів з постами. Крім того, ChatGPT може аналізувати дані про дієвість від маркетингових кампаній, допомагаючи планувати бюджети та стратегії.

Джерело: OpenAI

Про автора

Софія Старк
Софія Старк
, Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого