Google анонсував нові функції Display & Video 360

Google анонсував нові функції Display & Video 360

Google анонсував оновлення для платформи Display & Video 360, що включають кілька нових функцій, які з’являться незабаром.

Що нового в Google Display & Video 360:

  • Новий інтерфейс для завантаження звітів. Користувачі зможуть переглядати статус і завантажувати звіти в новому розділі миттєвої звітності для Display & Video 360 та Campaign Manager 360.
  • Захист даних користувачів. Відповідно до нового законодавства про конфіденційність, будуть редаговані ідентифікатори користувачів у файлах Data Transfer для штатів Флорида, Техас, Орегон та Монтана.
  • Таргетинг першої позиції на YouTube. Нова функція таргетингу першої позиції для кампаній in-stream та shorts на YouTube, яка допоможе підвищити впізнаваність бренду та залучити більше аудиторії.
  • Audience Project тепер автоматично підтримуватиме стороннє вимірювання охоплення, що забезпечить більш точні дані для рекламодавців.

Нові можливості таргетингу на YouTube дозволять маркетологам отримати кращу видимість та залучити більше трафіку. Водночас, редагування ідентифікаторів користувачів гарантуватиме відповідність вимогам конфіденційності.

Оновлення почнуть діяти впродовж найближчих кількох тижнів.

Джерело: Search Engine Land

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого