ChatGPT встановлює новий рекорд доходів у липні, завдяки мобільному застосунку

ChatGPT встановлює новий рекорд доходів у липні, завдяки мобільному застосунку

Мобільний застосунок ChatGPT досяг рекордних доходів у липні завдяки новій моделі GPT-4o, запущеній у травні. За даними Appfigures, програма принесла OpenAI 28 мільйонів доларів чистого доходу з App Store і Google Play.

Чистий дохід враховує суму після сплати комісій Apple та Google. Appfigures також зазначає, що App Store забезпечив 83% доходів застосунку, що на 20% більше, ніж у червні.
Фото: ChatGPT встановлює новий рекорд доходів у липні, завдяки мобільному застосунку

Загальний дохід програми до сплати комісій склав 28,9 мільйона доларів у травні, 34 мільйони у червні та 39,9 мільйона у липні.

Модель GPT-4o дозволяє ШІ обробляти текст, голос і відео, а також пропонує швидші відповіді та можливість переривання під час взаємодії, що робить спілкування зі штучним інтелектом природнішим. А зростання попиту на цю нову технологію збільшило доходи ChatGPT на 40% у травні. Попри уповільнення, доходи продовжують стабільно зростати.

Appfigures оцінює, що в липні програма ChatGPT отримала 2 мільйони нових платних підписників, встановивши ще один рекорд.

Із запуском нового режиму Advanced Voice Mode, очікується подальше зростання доходів у наступні місяці.

Джерело: TechCrunch

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого