Застосунок Boom для macOS дозволяє налаштувати персоналізований вигляд під час відеодзвінків

Застосунок Boom для macOS дозволяє налаштувати персоналізований вигляд під час відеодзвінків

Компанія Boom випустила застосунок для macOS, що дозволяє користувачам персоналізувати свій вигляд під час відеодзвінків. Він працює з платформами Zoom, Google Meet і Microsoft Teams. Користувачі можуть додавати своє ім’я, місцеперебування, час та погоду під час відеочату.

Boom створили колишні працівники Shopify Роблех Джама та Крішна Сат’я.

Застосунок дозволяє використовувати ефекти, наліпки та GIF, а також налаштовувати зовнішній вигляд, змінюючи яскравість, контраст та інші параметри зображення. Є можливість створити заставку на випадок, якщо ви не в кадрі, замість того, щоб залишати порожній екран.

Компанія вже понад рік тестувала застосунок і офіційно запустила його у квітні. Спочатку Boom пропонували лише за підпискою, але зараз він перейшов на модель freemium, де базові функції — безплатні. За додаткові можливості — детальне налаштування камери та власне брендування — потрібно буде платити $8 на місяць або $80 на рік.

Незабаром компанія планує запровадити функцію обмеження часу на обговорення певних тем під час відеодзвінків. У наступних версіях застосунку планується додати трекер порядку денного, динамічні опитування та вікторини.

Компанія не планує залучати венчурні інвестиції, натомість хоче розвивати продукт незалежно та органічно впродовж наступних 10 років.

Джерело: TechCrunch

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого