YouTube почав запускати рекламу під час пауз відео

YouTube почав запускати рекламу під час пауз відео

YouTube впроваджує новий формат реклами, який з’являється на екрані, коли користувач ставить відео на паузу. Ця функція вже доступна для частини користувачів і стала новим способом для маркетологів взаємодіяти з аудиторією. 

Під час паузи відео зменшується до маленького блоку, а на правій частині екрана з’являється реклама. Користувачі можуть закрити рекламу або отримати більше інформації через спеціальні кнопки. Першим брендом, який почав використовувати новий формат реклами, став Dunkin’ Donuts.

Хоча для YouTube це новинка, інші сервіси, такі як DirecTV, Hulu та Sling TV, уже давно показують рекламу під час паузи.

Для глядачів це може стати трохи незручним: пауза, яку вони зазвичай використовують для відпочинку, тепер супроводжується рекламою, що може зіпсувати враження від перегляду. 

YouTube продовжує експериментувати з новими форматами реклами, і в майбутньому планує додати довші рекламні ролики, які не можна пропустити, а також інтегрувати QR-коди для додаткової інформації.

Наразі компанія спостерігає за відгуками користувачів, щоб зрозуміти, як вони сприймають цю нову функцію.

Джерело: Engadget

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого