«Укрпошта» укладе угоду з USPS для прискорення доставки та доступу до Amazon в Україні

«Укрпошта» укладе угоду з USPS для прискорення доставки та доступу до Amazon в Україні

Гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський повідомив, що компанія планує укласти угоду з USPS до 1 січня 2025 року. Це дозволить «Укрпошті» пришвидшити доставку невеликих посилок та надати українцям доступ до Amazon.

Угода також відкриє можливості для інших міжнародних маркетплейсів.

Зараз відправлення з України переважно йдуть через Польщу, що призводить до затримок. Тому «Укрпошта» перенаправила потоки через Велику Британію, що пришвидшило доставку. У разі успішних домовленостей з USPS, посилки з Amazon прибуватимуть до Лондона, а звідти — в Україну протягом одного дня.

Також ведуться переговори з Royal Mail для зниження тарифів та покращення умов доставки.

Завдяки угоді з USPS українські споживачі отримають доступ до Amazon та інших великих маркетплейсів, що розширить вибір товарів і спростить замовлення. Це також прискорить доставку — товари з США зможуть прибути до України за кілька днів. Для бізнесу це відкриє нові можливості для співпраці з міжнародними партнерами та розширення ринку.

Джерело: Forbes

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого