Українець Валерій Ліборський став новим CTO Yahoo

Українець Валерій Ліборський став новим CTO Yahoo

Компанія Yahoo призначила українця Валерія Ліборського на посаду CTO. Ліборський керуватиме глобальною командою інженерів та займатиметься розвитком нових технологій, включаючи штучний інтелект, для 900 мільйонів користувачів. Валерій замінить на посаді Аенгуса МакКліна, який обіймав її з 2021 року.

«Yahoo була одним із перших інтернет-порталів, які я використовував, і залишається важливим джерелом інформації у моєму повсякденному житті. З нетерпінням чекаю можливості впроваджувати інновації у сфері штучного інтелекту для такої масштабної аудиторії», — написав Ліборський у LinkedIn.

До цього Ліборський працював CTO в HelloFresh та понад 10 років обіймав посаду віцепрезидента з технологій в Amazon, де відповідав за розвиток бізнесу в Європі. Він також має досвід роботи в компанії Microsoft, де працював у командах Microsoft TV та Windows.

Як зазначив генеральний директор Yahoo Джим Ланзон: «Технології — це серце нашої компанії, і Вал — це людина, яка здатна вести Yahoo в майбутнє, враховуючи його здатність створювати масштабні продукти та платформи».

Призначення Ліборського дозволить Yahoo підсилити свої позиції на ринку, особливо в контексті розвитку штучного інтелекту, що стане центральним елементом стратегії компанії.

Окрім того, призначення українця на ключову технічну посаду в Yahoo є доказом того, що з наполегливою працею можна отримати визнання й хорошу вакансію у міжнародних технологічних компаніях.

Привітати Валерія Ліборського з новою посадою можна у коментарях його LinkedIn.

Джерело: LinkedIn

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого