У TikTok можна скачати своє відео без водяного знаку на етапі його створення

У TikTok можна скачати своє відео без водяного знаку на етапі його створення

У нещодавньому оновленні TikTok пропонує користувачам зберегти відео з водяним знаком або «опублікувати та зберегти без водяного знаку». Це означає, що автори можуть репостити свої відео в інших соцмережах без водяного знаку, але спочатку повинні поділитися ними на TikTok.

Ця функція усуває необхідність використовувати сторонні програми для завантаження своїх відео, які необхідно потім переопублікувати на інших платформах.

Функція завантаження без водяних знаків зʼявилася на початку цього року, проте тепер вона включає вимогу спочатку опублікувати відео в TikTok. Ця зміна впливає на користувачів, які використовували інструменти редагування TikTok, не завантажуючи свої відео в соцмережу.

Раніше користувачі могли обійти цю вимогу, використовуючи CapCut, інструмент для редагування відео TikTok. Однак для тих, хто не користується додатковими програмами для редагування, це оновлення спрощує процес, гарантуючи, що кліпи, створені TikTok, публікуються на платформі першими.

Джерело: SocialMediaToday

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого