Threads відзначає річницю зі 175 мільйонами активних користувачів

Threads відзначає річницю зі 175 мільйонами активних користувачів

3 липня Threads відзначили свою першу річницю з більш ніж 175 мільйонами активних користувачів на місяць, про це оголосив Марк Цукерберг у середу.

З моменту запуску Threads продовжує залучати нових користувачів, особливо після змін у X (раніше Twitter), введених Ілоном Маском. У квітні Цукерберг повідомив, що Threads має понад 150 мільйонів активних користувачів на місяць, коли у лютому їх було 130 мільйонів.

Ілон Маск нещодавно заявив, що X має 600 мільйонів активних користувачів на місяць, половина з яких використовує платформу щодня. Однак він не уточнив, чи включають ці цифри ботів.

Meta також надала додаткову інформацію про використання Threads. Більшість користувачів віддають перевагу текстовому контенту, а 63% усіх дописів є текстовими. Проте зображення також публікуються часто — в одному з чотирьох дописів.

На платформі створено понад 50 мільйонів тегів. Найпопулярніші з них — PhotographyThreads, BookThreads та GymThreads.

Кількість активних користувачів на місяць свідчить про значну залученість користувачів. Інтеграція Threads в Instagram сприяла його популярності.

Платформа Threads намагається уникати політичних обговорень і не пріоритетизує новини. На відміну від X, де обговорюють актуальні події, соцмережа не надає перевагу новинам.

Джерело: TechCrunch

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого