Тепер у Zoom можна долучити до мільйона учасників одночасно

Тепер у Zoom можна долучити до мільйона учасників одночасно

Компанія Zoom оголосила про оновлення — тепер одночасно до дзвінка може долучитися до мільйона учасників одночасно. Таке оновлення стало необхідністю, оскільки в США платформа використовувалася для збору коштів на виборчу кампанію віцепрезидентки Камали Гарріс.

Окрім того, кампанія тепер пропонує різні варіанти для проведення масштабних заходів, зокрема вебінари на 10 тисяч, 50 тисяч, 100 тисяч, 250 тисяч, 500 тисяч і 1 мільйон учасників. Зустрічі на мільйон учасників підтримуються командою Zoom Event Services, аби професійно модерувати такі масштабні заходи.

Zoom бачить потенціал використання цієї технології у сфері розваг, зборів для великого бізнесу та державних заходів. Наприклад, знаменитості можуть використовувати ці вебінари для зустрічей з фанатами та інших віртуальних подій.

До цього Zoom підтримував лише до 100 тисяч учасників, але через високий попит на великі заходи компанія розширила свої можливості. Вартість одноразового вебінару на мільйон учасників становить 100 тисяч доларів.

Джерело: Engadget

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого