Slack додав нові функції зі штучним інтелектом для автоматизації завдань

Slack додав нові функції зі штучним інтелектом для автоматизації завдань

Компанія Salesforce оновила свій застосунок Slack, додавши нові можливості зі штучним інтелектом. 

Одна з головних нових функцій — це автоматичні нотатки зі зборів, які зберігають важливі моменти та завдання. Також Slack AI тепер може записувати розмови у реальному часі та додавати до них посилання на файли та завдання, щоб всі учасники могли переглянути їх пізніше, навіть якщо вони пропустили зустріч.

Також, Slack оновив пошук за допомогою штучного інтелекту. Тепер він може знаходити інформацію не тільки в повідомленнях, а й у файлах, які були завантажені в Slack, наприклад, документи Google чи аудіозаписи. 

Ще одна корисна функція — це AI Workflow Builder, що допомагає автоматизувати завдання без потреби програмування. Користувачі можуть вводити прості команди, такі як «надіслати привітальне повідомлення новим учасникам каналу», і система автоматично налаштує виконання цього завдання.

У новій версії Slack з’являться готові шаблони, спеціально налаштовані для різних робочих процесів: управління проєктами, збір зворотного зв’язку або обробка запитів на підтримку. Шаблони стануть доступними у жовтні 2024 року.

Нові можливості Slack AI, окрім шаблонів, вже доступні як платний додаток до будь-якого тарифного плану.

Джерело: Engadget

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого