Платформа X запустила новий застосунок для Smart TV

Платформа X запустила новий застосунок для Smart TV

Платформа X (Twitter) офіційно представила бетаверсію свого нового застосунку для телевізорів — X TV. Це є частиною трансформації X у відеоцентричну платформу.

Новий застосунок дуже схожий на YouTube TV і дозволяє дивитися відео з X на великих екранах. Компанія планує додати можливість переходити з перегляду на телефоні до телевізора, а також використовувати штучний інтелект для показу трендових відео. 

Наразі X TV не має рекламних опцій, але X планує незабаром додати і нові можливості для реклами.

Мета — збільшити перегляд відеоконтенту, зокрема тому, що телевізійні додатки стають все популярнішими. До цього часу X підписала угоди з деякими відомими особами: Хлоя Кардаш’ян, Періс Хілтон, Такер Карлсон, Джим Ром, WWE. Попри це, деякі з цих проєктів або не мають остаточних деталей, або вже були скасовані. 

Це не перша спроба X зайти в сегмент відеоконтенту для Smart TV. У 2016 році Twitter пробував транслювати спортивні події через власний додаток, але з часом відмовився від цієї стратегії. 

Тепер X знову намагається поєднати коментарі в реальному часі з переглядом відео, сподіваючись, що цього разу це буде успішно.

Джерело: SocialMediaToday

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого