Під час Олімпійських змагань із серфінгу несподівано з’явився кит

Під час Олімпійських змагань із серфінгу несподівано з’явився кит

Останній день Олімпійських змагань із серфінгу здивував глядачів несподіваною появою кита. Бразильська серфінгістка Татіана Вестон-Вебб та костариканка Бриса Хеннессі чекали на хвилю під час півфіналу, коли побачили кита, що вистрибнув із води.

Фотографи змогли зробити кілька знімків цієї події. Це додало ще одну іконічну фотографію до серії знімків, зроблених під час чотириденного змагання на острові Таїті у Французькій Полінезії, за 15 800 кілометрів від Парижа.

Фото: Під час Олімпійських змагань із серфінгу несподівано з'явився кит

Кити часто зустрічаються у водах Французької Полінезії з липня по листопад, коли горбаті кити мігрують до теплих вод для розмноження та виховання потомства. Полювання на китів тут заборонене, а плавання з китами є популярною туристичною діяльністю.

Цього року корінні лідери Таїті підписали угоду про надання китам правосуб’єктності, щоб захистити їх від зміни клімату та шумового забруднення.

Джерело: NPR

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого