Оновлення PS5 спростило підключення до багатокористувацьких ігор

Оновлення PS5 спростило підключення до багатокористувацьких ігор

Sony випустила оновлення для PlayStation 5, покликане спростити доступ до багатокористувацьких ігор. Апдейт дозволяє створювати посилання для запрошення інших гравців, навіть якщо вони не є друзями в PlayStation Network. Компанія анонсувала цю функцію ще на початку травня.

Користувачі PS5 можуть отримати посилання в програмі, яким можна поділитися з будь-ким. Разом з посиланням генерується QR-код.

Sony застерігає, що для роботи нової функції може знадобитися оновити деякі ігри. Попри те, що функція розгортається відсьогодні, розробникам може знадобитися час, щоб додати підтримку й випустити оновлення.

Функція корисна тим, що запрошення не втрачає актуальності одразу. Отримувач зможе приєднатися до гри навіть через півгодини після отримання посилання, якщо гравець, який його надіслав все ще грає. Якщо посилання надіслане через Discord, віджет покаже, чи гравці ще в грі, чи вже вийшли.

Фото: Оновлення PS5 спростило підключення до багатокористувацьких ігор

Також оновлення надає можливість відкривати підтримку у грі за допомогою голосової команди. Для цього потрібно сказати «Show Game Help».

Наразі голосова команда доступна лише англійською мовою для гравців у США та Великобританії з обліковими записами PlayStation Network, але згодом підтримка може поширитися на інші країни.

Джерело: Engadget

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого