З’явився новий застосунок для створення креативного контенту — Verse

З’явився новий застосунок для створення креативного контенту — Verse

Verse — це новий додаток для iOS, що допомагає користувачам створювати яскравий і креативний контент за допомогою штучного інтелекту. У ньому можна створювати мультимедійні мінісайти для різних цілей: від привітань і запрошень до фансторінок і блогів.

Verse дозволяє легко додавати фото, відео, текст, GIF, музику та інші елементи, а вбудований штучний інтелект допомагає на кожному етапі створення.

Застосунок підходить не тільки для самовираження, але й для просування брендів.

Наприклад, співачка Кенія Грейс використовувала Verse для просування свого нового альбому, а бренд Lunar розмістив посилання на свої продукти в Instagram.

Засновники Verse — Боббі Пінкні та Мішель Їнь, які раніше працювали у PwC та Meta. Ідея застосунку виникла під час роботи над їхнім попереднім проєктом — музичним додатком Discz. Вони помітили, що користувачі використовують один з інструментів застосунку для творчості, тому вирішили створити окрему платформу, де люди зможуть легко створювати креативний контент.

Застосунок безплатний, але в майбутньому може з’явитися платна підписка. Команда планує випустити версію для Android і додати можливість створювати контент через веббраузер.

Джерело: TechCrunch

Ольга Беспалько
Ольга Беспалько
• Media Editor
Inweb
Редакторка медіа з досвідом роботи у контент-менеджменті та копірайтингу. Постійно слідкую за digital трендами і новинами, щоб надавати вам цікаву та актуальну інформацію. Зі мною ви точно будете в курсі всіх подій.
Більше цікавого