«Нова пошта» впроваджує ШІ для швидшого оформлення міжнародних відправлень

«Нова пошта» впроваджує ШІ для швидшого оформлення міжнародних відправлень

«Нова пошта» розпочала тестування нового сервісу для автоматизації оформлення міжнародних відправлень. Ця технологія дозволяє суттєво зменшити час, який оператори витрачають на обробку відправлень.

Якщо раніше цей процес міг займати від двох хвилин до півтори години, то завдяки новій системі час сподіваються скоротити до 20 секунд.

Сервіс працює у два етапи: на першому система автоматично збирає інформацію про відправлення (опис, кількість товарів, відповідність міжнародним стандартам), а на другому — перевіряє дані на відповідність вимогам. Вартість одного запиту складає 12 копійок, тому це вигідно для компанії та клієнтів.

Також новий сервіс інтегрують із довідниками заборонених до відправки товарів, що дозволить швидко виявляти предмети, які не можна відправляти в конкретні країни. Якщо відправлення вже передали, оператор зможе оперативно вилучити заборонений товар і запропонувати клієнту безкоштовне повернення.

«Нова пошта» очікує, що нововведення підвищить якість обслуговування клієнтів і зменшить навантаження на співробітників, створивши комфортніші умови для роботи.

Джерело: dev.ua

Софія Старк
Софія Старк
• Media Editor
Агенція digital-маркетингу Inweb
Media Editor, дипломована журналістка із пристрастю до Digital та технологій. Маю стаж графічного дизайну розрізом у 5 років, вивчала основи SEO, email-маркетингу та була Head of SMM. Ваша персональна Сірі у світі digital, штучного інтелекту тощо. Педантична перфекціоністка із неймовірною допитливістю, тому збираю найцікавіше, щоб ви могли прочитати це в медіа. Обожнюю геймінг та практикую мобільну фотографію.
Більше цікавого